Reklama

Reklama

Epizódy(13)

Videá (13)

TV spot

Recenzie (3)

Soupalka 

všetky recenzie používateľa

Bohaty, sebevedomy a emocne zcela plochy playboy, jeho vhodna a spolecensky odpovidajici snoubenka a naivni mladicka milenka, ktera za svou upřímnou ale nepohodlnou lasku nakonec temer zaplatila zivotem. Ale bylo to opravdu tak? Kdo, kdy a jak vlastne urcuje co je "pravda"? Skvely scenar bez chyb postupne predklada nove a nove informace z ruznych obdobi a stale zlehka meni pohled na jednotlive hlavni i vedlejsi postavy a co se vlastne delo pred i potom. Socialni site a jejich vliv jsou zde ukazany dosti bez obalu a je to az strasidelne. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý príbeh. Bez tradičných dlhých pohľadov, ktoré sú také typické pre turecké seriály. Od prvej časti to má spád a do poslednej chvíle nie je jasný vinník. Ikler s narcistickou poruchou osobnosti, dobre beriem, ale tie dve ženy, ktoré ho napriek tomu milovali boli slepé? Najmä Ela, však prišla takmer o život. A Irem, ktorú si ocko oprašoval, ňou zrejme trpela tiež, keďže slovo nie, vo svojom živote jednoducho nechcela prijať a o Iklera bojovala do poslednej chvíle. ()

Reklama

misa_laska 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál jsem si pustila bez toho aniž bych četla o čem bude, vlastně i bez zjištění žánru. Ze začátku jsem byla překvapená a v podstatě první díly "nenávidíte" skoro všechny hlavní postavy. Děj není moc předvídatelný a udržuje napětí. Zajímavé charaktery a poukázání na ovlivňování a manipulování lidí přes sociální sítě a média. Dále poukazuje na poruchy osobnosti - narcismus Seriál má 13 dílů! Nenechte se splést se zdejšími 15 epizodami, asi chybně zadáno. ()

Galéria (84)

Reklama

Reklama