Reklama

Reklama

Džukai mura

  • Japonsko 樹海村 じゅかいむら (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina priateľov nájde drevenú krabicu s neznámym obsahom, čím spustia nebezpečnú kliatbu. Aby kliatbu zlomili, musia sa vydať hlboko do lesa Aokigahara, z ktorého sa nikto nikdy živý nevrátil... (Ingtar2)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (4)

Meteorista 

všetky recenzie používateľa

Je to prostě hrozně japonský. A to moc. Moc japonský. Vyprávění je místy chaotický. Některý pasáže by tam vůbec nemusely bejt. Místy to působí hrozně televizně a lacině. To ale neznamená, že to není dobrej horor. A já přes výtky dávám pět hvězd. Protože je to japonský. A Japonci si to prostě dělaj po svym. A to na tý asijský tvorbě tolik miluju. Některý pasáže to totiž zase úplně zvedaj do desetihvězdičkovejch výšin. A protože tu deset hvězd není, dám tomu pět. A taky proto, že je to hrozně japonský! ()

lineker 

všetky recenzie používateľa

Škoda. Doplatilo na první půlhodinu, kde se skoro nic neděje a když už ano působí to strašně zmateně. Celému filmu chybí pevný bod od kterého byse odpíchl. Jde proto spíše o jakousi změť události, které chvíli baví, ale častěji spíš strhávají k dalším a dalším otázkám na které na konci odpověď nenajdete. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Takaši Simizu je celkom slušný režisér. Určite ho mám radšej ako režiséra, než scenáristu, tam mi až tak nesedí. Film je skĺbenie lesu Aokigahara ( les, Grave Hallween) s kliatbou z temnôt a popravde nie je v tom nejako dobrý. Vidíme niekoľko postav s ktorými sa nedá súcitiť a už vobec nie sympatizovať. Od začiatku mi vadili ako ich chovania, tak i ich blbe dialógy. Film nemá čim zaujať i keď nejaká snaha tu je a to hlavne ku koncu. Tam sú aj nejaké zvraty i po trikovej stránke je celkom dobre zvládnutý. Lenže príbeh o skrinke s useknutými prstami ma vobec nebavil. A nezaujal, ani atmosférou či vraždami ( samovraždami) . Keď prižmúrim obe oči je to na slabučké 3* a to  hlavne kvôli zdĺhavosti, lebo 116 minút je na tento film  celkom zbytočné. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Horor ako horor. Nejaké infarktové ľakačky tu bude človek darmo hľadať a gore je tu tak isto minimálny. Ale príjemne mrazivú atmosféru to má a príbeh vie vtiahnuť a spolu s prirodzenou zvedavosťou človeka z neznáma aj udržať. Bohužiaľ film u mňa dosť stráca svojím rozbitým a chaotickým podaním, kde sa skáče z jedného časového horizontu do druhého hore dole a dosť to narúša celkové tempo a pozornosť diváka, kde najme zo začiatku som bol pekne v prdeli z toho, čo za guláš mám pred sebou, kto je kto, kto je zas hento a prečo tamto robí tento hento a henten je hentam a fuck gangnam. Ale nejako som vydržal a neľutujem. Ku koncu tomu narastú aj celkom gule a vygradovanie deja poteší pár originálnymi nápadmi. Len moc ľudí bude vypínať skôr ako veci začnú dávať zmysel a zapadať do seba. A za mňa totálne nevyužitý Jun Kunimura. A to naserie. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama