Reklama

Reklama

Niekto to rád horúce

  • Československo Někdo to rád horké (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrdinami slávneho filmu sú dvaja muzikanti Joe a Jerry, ktorí sa na úteku pre gangstrami prezlečú za ženy a ukryjú sa v dievčenskom orchestri, ktorý práve odchádza na turné na Floridu. Joe sa zamiluje do speváčky, ale spolu s kamarátom sa obaja, podobne ako ostatné dievčatá, stanú terčom pozornosti mužov. Kým o Joea, alias Josefinu, sa zaujíma mladučký hotelový poslíček, Jerrymu, alias Dafne, dvorí neodbytný obstarožný milionár... (STV)

(viac)

Diskusia

Dark-Ex

Dark-Ex (hodnotenie, recenzie)

Milý film, ale že bych se u toho válel smíchy to ne, popravdě po téhle stránce mě to zklamalo. Nicméně, nevíte jestli někde existují ty pokažené/zkažené scény s MM?

Actimel

Actimel (hodnotenie, recenzie)

"Vodní pólo? A není to nebezpečné?"

"Samozřejmě. Už jsem pod sebou utopil dva koně."

Jinka

Jinka (hodnotenie, recenzie)

Už od mala sem se na ten film dívala a milovala ho, a nikdy se to nezmění:) 

hanul.s

hanul.s (hodnotenie, recenzie)

Nejlepší komedie a jeden z nejlepších filmů vůbec! Zcela bezkonkurenčně!

"Nikdo není dokonalý!" 

patysway

patysway (hodnotenie, recenzie)

,,Na moři má jachtu a na nose bicykl!"

 

,,No to mě podrž, on má vážně bicykl!"

Uživateľ patysway zmazal svoj príspevok.

x-davidek

x-davidek (hodnotenie, recenzie)

Tento film můžu vidět kdykoliv, ať mám jakoukoliv náladu, pohoda, sranda, krásná Marilyn co víc si přát? a nezapomenutelná hláška "Nobody's perfect"

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

Výborná komédia, na ktorej vyrastal môj otec a na jeho odporúčania som si pozrel tento film a bol som milo prekvapený ! Super komédia ;-) hold kedysi sa vedeli robiť filmy :-D 5*

ledzeppelinka

ledzeppelinka (hodnotenie, recenzie)

Na tento film nejde zapomenout, je skvělý a já se na něj ráda podívám i teď a s velkou chutí jsem ho sledovala i když jsem byla mladší, měla jsem na tento filmový snímek úchylku a pouštěla jsem si ho třeba 3krát za den :-))

goat

goat (hodnotenie, recenzie)

tech prvnich dvacet minut me vcelku vytocilo,pac v pokoji digital nemam :P

anderson

anderson (hodnotenie, recenzie)

Tak vcera na ČT 2 to bolo vážne "maso". :-) Neviem ako u vás českí priatelia, ale mne ten film asi prvých 20 minút išiel v duále, no a potom už iba po anglicky. Každopádne ČT sa naozaj snažila a do novučičkej kópie natiahla pôvodný český dabing z ČST (s B. Bohdanovou, E. Cupákom a V. Brabcom - r. IRENA SKRUŽNÁ)

JosephineM

JosephineM (hodnotenie, recenzie)

Národní divadlo moravskoslezské www.ndm.cz právě hraje inscenaci, pod názvem Sugar (aneb někdo to rád horké) :-) Vřele doporučuji !!!! pokud si chcete namoci bránici, pocvičit smíchem břišní svalstvo anebo se smíchem dlouho dusit, rozhodně si na to zajděte! Marcel Školout jako Daphne je nepřekonatelný a značně dohání Jacka Lemmona !!! A to říkám jako příznivkyně Lemmona :-) Taktéž Libor Olma jako Osgood Fielding stojí za to!!

Gianni_B

Gianni_B (hodnotenie, recenzie)

Podle imdb je to naopak: It's been ten years since I elected myself president of dis organization - an' if I say so myself, you made duh right choice.

krnda

krnda (hodnotenie, recenzie)

Pro mne jedna z nejlepších komedií, která staví na excelentních výkonech Lemmona s Curtisem. Brilantní jsou slovní přestřelky mezi hlavními hrdiny, které se dnes již téměř nikde neslyší. Tento film také obohatil svět o skvělý citát "Je tomu již deset let co jste mne zvolili předsedou a mohu říci zvolil jsem dobře"(omluvouvám se všem za případnou nesrovnalost)

Miluska77

Miluska77 (hodnotenie, recenzie)

Privlastok komedia je asi silne slovo ale pre mna Tony Curtis a Jack Lemmon boli vynikajuci

Súvisiace novinky

Smutný týden v Hollywoodu

Smutný týden v Hollywoodu

01.10.2010

V uplynulých dnech se Smrtka postarala o značnou část smutného sestřihu, který každoročně vídáme na Cenách Akademie. Především odešel legendární Tony Curtis, kterého všichni (kdo ne, ať si doplní… (viac)

Reklama

Reklama