Reklama

Reklama

Websterovci vo filme

  • Česko Websterovi ve filmu (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Websterovci sú pavúčia rodina ako každá iná, a predsa sú výnimoční. Školáčka Lili už zažila viacero dobrodružstiev, ale teraz príde to najväčšie a najnebezpečnejšie: stretnutie s človekom! Ona, malá pavúčica, sa skamaráti s veľkým dievčatkom z ľudského sveta. Spolu odhalia tajomstvo pravého priateľstva... (Magic Box)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (8)

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Lepší než celovečerní verze Mimi & Lízy. Tady si autoři dali trochu práci a poskládali jednotlivé epizodky do sledu, který už se dá nazvat příběhem. Pořád sice je to látka vhodná spíš pro několikaminutové díly seriálu, ale tohle jsem i jako dospělý přečkal v pohodě. Rozumná délka tomu určitě pomohla (70%). ()

MorraEddie 

všetky recenzie používateľa

Věřím že v rámci seriálu a nějakých kratičkých epizod Websterovi fungují celkem dobře, ale na celovečerní film navíc třeba v kině to rozhodně není. Animace se mi vůbec nelíbila a celé to na mne působilo jako slepenec krátkých epizod do jednoho filmu. Jenže opět musím zmínit, že já nejsem koncový zákazník tohoto produktu a proto se mé hodnocení musí brát s rezervou. Dceři se to celkem líbilo, ale znovu už to vidět prý nemusí. ()

Reklama

siloalampa 

všetky recenzie používateľa

Bola to moje prvé stretnutie s touto rodinkou a takisto premiérové sedenie mojej trojročnej dcéry v kine. Musím poznamenať, že ona to dala o čosi lepšie ako ja. Postrádal som akékoľvek vtiahnutie do deja (príbeh neexistuje), gradáciu, zmysluplnú zápletku, vyvrcholenie, a humor a vtip rovnako zostal len pri pokuse. Takto to asi dopadne, keď sa niečo "potrebuje" urobiť a až potom sa hľadá nápad. Obsah filmu totiž nepopisuje to, čo bezmyšlienkovite prvým dojmom uvidíte, ale to, čo tam treba hľadať. Osobne by som to tiež asi lepšie nezvládol, ale konkurencia v oblasti detskej rozprávky a filmu je dnes nabitá. Hviezda za všetku robotu, ktorá k tomu patrí a tá druhá za krásnu a vkusnú hudbu Lucii Chuťkovej. ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Príjemný animovaný film, ktorý je evidentne rozšírením seriálu. Takže príbeh má epizodickú štruktúru, ktorú tvoria akoby samostatné celky. Hoci hlavnou zápletkou je Lilina túžba púšťať šarkana, jeho strata a šťastné získanie späť, zažijú naši hrdinovia "pasenie mušiek" a naháňanie zdutých mušiek po továrni, "molenie = rybárčenie na mole", "školský projekt" a "internetový podvod". Produkcia je kvalitná takže animácia a grafika sú na vysokej úrovni a dokonca interakcia animovaných postáv s reálnym prostredím je bezchybná. Príbehu však chýba väčšia dramatizácia a spád, takže dospelí sa budú asi nudiť. To zjavne spôsobené zameraním na detské publiku. Taktiež z každej epizódy cítiť silný didaktický tón. Detskí herci očividne nemajú s filmovaním žiadne skúsenosti a ich výkony sú amatérske. 60% ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Websterovci v prvom celovečernom snímku, ktorý sa dostal aj do kín. V zásade je to budované v štýle seriálu a samotná atmosféra je mu značne podobná. Neviem, či to bude zrovna fungovať na deti, keďže je to režírované v dosť pomalom a ležérnom tempe, ale za pokus to stálo. Môj obľúbený film to nebude, ale cieľovku si to určite nájde. 55 % ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Pre postavu reálneho človeka, dievčaťa, si režisérka zvolila Matildu Strussovú, ktorú poznala od jej raného detstva. S jej rodičmi sú priateľmi a predstavovala si ju v úlohe už pri písaní prvých riadkov príbehu. (Biopler)

Reklama

Reklama