Reklama

Reklama

Jan Koller

  • Česko Jan Koller: Příběh obyčejného kluka
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh Jána Kollera sa radí medzi svetový unikát. Veľa prestížnych zahraničných platforiem sa mu v minulosti venovalo a zhodli sa na tom, že story "Českého Honzu" je skutočnou rozprávkou, ktorá je asi už navždy nenapodobiteľná. Sympatický obor totiž celé detstvo, mladosť a začiatok plnoletosti nastupoval za amatérske kluby na dedinskej úrovni. Príbeh Honzu Kollera nie je len príbehom človeka, ktorý to nevzdal, aj keď mu nikto neveril. Je to tiež príbeh pre každého chlapca, ktorý dnes hrá na dedine futbal. Príbeh o tom, že rozprávky sa dejú a vždy musí byť motivácia ísť ďalej. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (95)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Před dokumentem Jan Koller strašně historek vyprávěl v nejrůznějších rozhovorech, takže už mě to zas tak moc nepřekvapoval...avšak pořád se jedná o naprosto akurátní dokument, ničím samozřejmě významný, ale za to o slavné fotbalové osobnosti, jež si zaslouží, aby si široká veřejnost připomněla jeho příběh. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Klidně by to mohl být celovečerní film, ale kvůli Kollerově charismatu by v něm musel hrát právě on. Je pohodově upřímný, přirozený, sále v dobré náladě. V dokumentu vzpomínají spoluhráči, protihráči, tatínek, kamarádi, Koller vzpomíná na krásné a smutné chvíle. Pamatuji si jak jsme se dívali na Hradčanské v hospodě v Praze na zápas mistrovství světa s USA a když se zranil, věděli jsme , že je to v háji. Pro mě byl nejlepší fotbalista u nás. Dokument má záběr  od jeho dětství a dospívání, cesta po špičkových klubech Evropy a zpátky domů. Jeho kariéra mále nešla dále, než v týmu Smetanovi Lhoty, ale správný člověk mu "podal llano" a vyvzdoroval mu šanci dostat se do Sparty a odtud dále. Vhledy do Kollerova soukromí jsou trochu aranžované a není jich moc. Také bych mu rád více viděl do hlavy. ()

Reklama

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Mam rád sport a tyhle životopisný snímky, které zachycují těžkou a dlouhou cestu obyčejného kluka, co měl jenom sen, až na samotný vrchol. Když se k tomu přidá ještě vrozená skromnost a nenechá se zblbnout velkým světem peněz a slávy, tak je to můj člověk. Na snímku se mi líbilo, že si nechtěl s nikým vyříkat účty a nikoho nepomlouval, jak je v tomto odvětví zcela běžné. Náš nejlepší střelec v reprezentaci dokázal, že je opravdový velikán a nemyslím tím jeho výšku, ale především charakter. ()

CaptainCzech 

všetky recenzie používateľa

Honza Koller je legenda našeho fotbalu a proto si nezaslouží méně, než 4*. Avšak dokument má své mouchy v čele s trapnou reklamou na Penny. A až na pár výjimek neposkytuje fanouškům něžného obra žádné novinky. Ale rozhovory s bývalými spoluhráči nebo trenéry jsou skvělý a při záběrech z angažmá jsem měl kolikrát husí kůži. Fanouškům fotbalu nebo Honzy Kollera vřele doporučuju. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Vždy bol môj favorit. A presne takto ako ho vykresľujú v tomto dokumente, presne takto som ho vždy vnímal. Ako veľkého Janka s veľkým srdcom, ktorý sa napriek neľahkému osudu predral až na samý vrchol. Často dojatý počas celého dokumentu s jasným odkazom: "prajem Ti všetko len to najlepšie Janko .." ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (7)

  • Během závěrečných titulků běží scény z natáčení. (griph)
  • Kollerov rozprávkový príbeh ako sa stal uznávaným svetovým futbalistom sa začal 1. januára 1993, keď sa rozdelilo Československo. V novom roku si šiel privyrobiť do Českej národnej banky triedením mincí. Tam ho oslovil pracovník banky či by nechcel skúsiť hrať za B-tím Sparty Praha. On sa šance chytil a ako dovtedy 19-ročný hráč len okresnej súťaže sa postupne vypracoval až na najlepšieho strelca českej reprezentácie. V 91 zápasoch za národný tím strelil 55 gólov. (Biopler)

Reklama

Reklama