Reklama

Reklama

Ranger

(seriál)
  • Slovensko Ranger - Rajská domovina (viac)
Nemecko, (2018–2022), 11 h 59 min (Minutáž: 89–90 min)

Hrajú:

Philipp Danne, Eva-Maria Grein von Friedl, Heike Jonca, Liza Tzschirner, Matthias Brenner, Dirc Simpson, Valentin Wessely, Luca Gugolz, Sebastian Kaufmane (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Jonas Waldek, ako ranger v kanadských lesoch, nazbieral za posledných päť rokov množstvo skúseností. Po návrate do svojho rodného mesta, Wehlen, nastupuje do práce ako ranger v nemeckom národnom parku Saské Švajčiarsko. Uprostred krásnej prírody pieskovcov, skalnatých kaňonov, a bohatých lesov, pracuje so svojimi novými kolegami na zachovaní jedinečnej krajiny a divokej prírody. Je to veľmi náročná práca, ktorá si vyžaduje veľké odovzdanie, pretože je takmer o neustálom súboji medzi ochranou prírody a ekonomickými záujmami podnikateľov, nakoľko celý región žije najmä z turizmu. Jonas nie je len ochrancom tohto jedinečného prírodného kraja, ale aj turistov i horolezcov, ktorí ho navštevujú. (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

scénář popisuje obyčejný život ochránce přírody.Žádný aktivista ale má to jako zaměstnání.Sice to tam chvílemi skřípalo co do reálu ale skvělá kamera bez filtrů ,nenáročný scénář= lehká oddychovka.A opět skvělý slovenský dabing.Žádné šušlání ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Hodnotené na základe jednej z epizód na ktorej bola asi najvtipnejšia bitka v škole a prvá opica syna dvojice hlavných protagonistov (tak nejako mi to pripomenulo posledný výjazd na hokejový zápas, ktorý skončil nakoniec na diskotéke v susednom meste, kde sa "deti" ((od cca 16 do 25)) fajtili jedna radosť. bohužiaľ som musel krotiť aj môjho súputnika, a taký dobrý chalan to kedyisi bol). Inak sú dojmy v porovnaní s podobnými typmi nemeckých kratších telenoviel celkom pozitívne, určite to patrí k lepšiemu priemeru medzi 50-60%... ()

Reklama

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

33letý Philipp Danne je pěkný chlap. .                        .                                  .                              .                              .                                            .                                                             .                                                                .                                                                     .                                                                  . ()

Galéria (184)

Reklama

Reklama