Reklama

Reklama

Historická dráma opisuje storočný životný príbeh ženy menom Barbara Stanwycková, ktorá už ako postaršia dáma spomína na svoje zážitky na americkom Západe. Tam pred mnohými rokmi spoznala hazardného hráča Brian Donlevyho, no jej srdce patrilo Joelovi McCreaovi, za ktorého sa aj vydala. Prvé roky ich manželstva strávia v chudobe, ale v šťastí. Neskôr Joel objaví nálezisko ropy a stáva sa jedným z najbohatších mužov sveta. Barbara po Joelovom boku šplhá po rebríku úspechov vo svojej politickej kariére. Všetky udalosti však sleduje Donlevy, ktorý neprestáva dúfať, že sa k nemu Barbara jedného dňa vráti... (milo11)

(viac)

Recenzie (2)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

ani nie western, skor konzervacka, ke Barbara spomina, jaxa vydala, zila v chudobe ale v stasti ........ani inak slusny Joel Mc Crea tu nic nepredviedol, Samotna Stanwyck ma daleko lepsie filmy, tu sa len prechadzala tarala piate cez deviate : 52 % ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Silný príbeh o žene, ktorá si v živote prešla ťažkými etapami, no aj napriek všetkému nikdy neprestala milovať jedného muža. Barbara Stanwyck zvláda úžasne všetky vekové obdobia, či ako mladé pochabé dievča, ktorému učaruje Joel McCrea, alebo ako smútiaca matka, ktorá prišla o dvojičky, aj ako stará žena, ktorá spomína na svoj život. ()

Reklama

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama