Reklama

Reklama

Maraşlı

(seriál)
  • Veľká Británia The Trusted
TV spot
Turecko, 2021, 57 h 23 min (Minutáž: 115–143 min)

Kamera:

Hakan Okumuş

Hrajú:

Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Neslihan Acar, Melis İşiten, Abdül Süsler, Ahmet Varlı (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(26)

Videá (26)

TV spot

Recenzie (4)

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Neviem či toto nie je skôr akčný seriál než dráma. Rozhodne je však jeden z najlepších tureckých seriálov, čo som doteraz videla. Myslela som, že Burak bude vždy len sladký chlapček, ale  je to pán herec, ktorý zahrá čokoľvek. Táto poloha drsňáka mu sadla a s jemnou Alinou Boz, vytvorili perfektný pár. Na môj vkus príliš veľa mŕtvol, ale to v obchode so zbraňami asi inak nejde. Seriál vás drží v napätí od začiatku až do konca. ()

Reklama

misa_laska 

všetky recenzie používateľa

Přemýšlím, co k tomuto seriálu napsat. Nadupaných 26 dílů. Rozhodně mi přišel hodně originální, napínavý, není zcela předvídatelný. Pokud se vám líbí seriály jako Icerde, Ramo, Halka atd. tak tenhle řadím k nim, do mých top oblíbených. ()

Soupalka 

všetky recenzie používateľa

Akcne - romanticke drama s hvezdami Tureckeho serialoveho prumyslu ktere neni vubec problem dokoukat do konce. Vyborny neprustrelny Burak Denis s rozervanou dusi i srdcem, neomezenym zasobnikem a veteranskym mercedesem za sebou nechava nespocet prislusniku soukromych ochranek padlych po prvnim vystrelu jako kuzelky, scenar odsypa a s vyjimkou nekolika malo dilu se divak opravdu soustredi a ma pocit ze se neco noveho dozvi. Alina Boz zase hraje jen Alinu Boz, ale tentokrat to vubec nevadi a par tvori pekny kontrast. na peknou mladou herecku formatu Beren Saat si asi musi Turecko jeste chvili pockat...Silne vedlejsi postavy pomahaji preklenout delku serialu a tak lze odpustit i radu nelogicnosti jako dite se znalostmi srovnatelnymi s vedenim tajnych sluzeb nebo to odkud se porad berou  nove nabité zbrane ci mobily s naimportovanymi kontakty. Serial ma blize ke starsim serialum jako treba Ezel a rozhodne se mi libil vice nez treba Icerde. ()

Galéria (241)

Reklama

Reklama