Reklama

Reklama

Animales Humanos

Trailer

Manželský pár sa snaží pestovať si dobré vzťahy so susedmi od vedľa, avšak ich malá dcéra má strach z ich psa. Susedia sú fanatickí ochrancovia zvierat a svojho miláčika považujú za súčasťou rodiny. Po tom, čo jedného dňa zviera napadne dievčatko, dochádza k sporu, ktorý končí smrťou psa. Susedia sú pripravení pomstiť sa tými najhrubšími prostriedkami. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (43)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Klasický prepad domu a rodiny z bizarných dôvodov, ale na druhej strane takýchto sfanatizovaných ochrancov a ľudí čo uprednostňujú psov pred deťmi tu máme už húfy. No a potom už len prišlo čakanie na to, či film prinesie niečo viac. Čo sa týka krvi a nejakých brutálnych záberov, podľa mňa až tak veľa silného nepriniesol. Čo ma ale nadchlo bol záver, ten bol netradičný a prekvapivý. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Když sousedé mezi sebou nemají ploty, dřív, nebo později nějaké začnou růst v ohleduplnosti a komunikaci.. Zatímco expozice dvou i čtyřnohých postav má za úkol diváka rozpoltit v otázce sympatií, následující ticho před bouří přinese stejné napětí, jako když se Zdeněk Srstka snažil v televizi nabídnout dlouhosrstého jezevčíka Haryka. Od čepele v koleni to i kvůli explicitnímu násilí lehce šlápne na plyn naléhavosti a pak přijde čas finále, které je dílem nestandardní a dílem přihlouplé. Když si projdu celé golfové hřiště s celkem dobrým výsledkem jeden úder pod par, nehledám 19. jamku.. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nevedel som do čoho idem, no po vzhliadnutí snímku ma nezaujímalo nič iné, ako názory užívateľov v komentároch. No a ani som nemusel dlho hľadať, aby som na jeden dementný narazil, i keď toho “Yorkshira” mi je samozrejme nesmierne ľúto. Úplný záver je už ale celkom slušná facka do tvare tých, čo povyšujú iný život nad ten ľudský. Dalo sa .. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Tak tomu říkám kontroverzní film; ten mohl diváky rozdělit do dvou nesmiřitelných táborů, přičemž by oba měly jistě dost argumentů pro i proti. Mě tedy tato mexická záležitost příliš neoslovila, protože nesnáším fanatiky všeho druhu (všimněte si, jak to vždycky na začátku všichni myslí dobře, a pak, zničehonic, začnou umírat lidé, a to mnohdy ve velkém), takže jsem měl od počátku jasno na čí straně budu stát. Jenže... S postupem času se ukázalo, že jsou mi osudy všech postav víceméně ukradené, protože se tvůrci uchýlili k tradičním klišoidům, a to mě fakt otravovalo. Vůbec jsem nepochopil, proč byla tahle klasická home invasion, kterou Mexičani "inovovali" jen maskami útočníků, zařazena do hororového žánru. Právě pro ty masky? Nic moc. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Na hororové sucho v posledných dňoch príjemne kvapkajú letné dažde a prichádza drsný, brutálny a napínavý home invasion o konflikte medzi dvomi rodinami, ktoré žijú v tesnom susedstve.  Ich vzťahy boli spočiatku viac-menej v poriadku. Lenže prvý párik sú fanatickí zvierací aktivisti, ktorí pokladajú svojho psa za člena rodiny. Druhý párik vychováva malú dcéru, ktorá sa toho psa strašne bojí. Problém nastane, keď pes dievča uhryzne. Milovníkom zvierat film teda neodporúčam, v Mexiku sa totiž psov očividne nezbavujú smrtiacou injekciou (načo míňať peniaze, že), radšej využijú o niečo jednoduchší spôsob a nebude to ani príjemné, ani humánne. Keďže pomsta na seba logicky nenechá dlho čakať a Mexičania chválasatan nie sú národ, ktorý by sa posral z krvi a gore, tak na krvilačných čaká príjemná odmena! Dokonca potešilo aj nejaké to prekvapenie na záver. Zatiaľ Ortegov najlepší horor, hviezda dole za tradičné a neprekvapivé tupé chovanie postáv, ktoré práve v home invasion vyčnieva asi najviac. Ale na to sme si už všetci zvykli, však. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama