Reklama

Reklama

Náhodná láska

  • Česko Náhodná láska (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Alexa (Brenda Songová) a Jason (Aaron O'Connell) vzájomne súťažia o povýšenie v reklamnej agentúre, keď sa práve v tej najnevhodnejšej chvíli s nimi rozídu ich drahé polovičky. Po tom, čo Alexa omylom pošle Jasonovi textovú správu so zlomeným srdcom, konkurenti v práci nadviažu anonymný vzťah prostredníctvom textových a hlasových správ, pričom nevedia, kto ten druhý v skutočnosti je. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Naivná tupinka o tom, ako sa do seba zaľúbia cez smsky dvaja, čo sa inak neznášajú. Hej a za celý čas ich nenapadne si zavolať, len si náhodne píšu a neposielajú hlasovky, ale hovorením píšu text... A ich ex sú takí, že jeden druhého nechá odkazom na chladničke a druhý rovno na narodeniny, aby nevyzeral ako totálny debil. Denise Richards sa ukáže asi v troch scénkach na pár sekúnd. Na viac času neostalo. Musela asi odbiehať k plastickému chirurgovi. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

K "Love Accidentally" sa toho asi nedá moc povedať, čo by som už nespomenul v mnohých iných romantických komédiach. Je to staré, je to predvídateľné, vieme čo sa bude diať, aké rozhodnutia postavy urobia a k čomu to celému vlastne dospeje. Je to ale pozerateľné, herci sú okey, romanca nenásilná a celkom to funguje. Ak máte radi takéto filmy, pokojne si to pozrite. Viete presne čoho sa dočkáte. Jediné čím mi príde film dobrý a čo je zaujímavé sú scénky, kedy si naši hrdinovia píšu bez toho, aby vedeli kto je na druhej strane. Také to priateľstvo s neznámym človekom... a tie dialógy, ktoré si tam venujú podľa mňa fungujú a znejú úprimne. Ak niečím film funguje, sú to tieto scénky. Zvyšok ale je staré dobré známe. A ja to neodsudzujem. Ale nemôžem to ani vyzdvihnúť ako niečo výnimočné. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama