Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Najhorší týždeň môjho života je úplne nový, hviezdne obsadený seriál, ktorý je komédiou chýb, nedorozumení a vzťahových katastrof... Týždeň pred svadbou by mal byť najlepší vo vašom živote, ale keď sa novinár Marcel (Roman Poláčik) pripravuje na manželstvo so svojou milovanou Mel (Kristína Svarinská), stane sa z neho nočná mora. Úprimné Marcelove pokusy robiť veci správne vôbec nevychádzajú. Nech robí čokoľvek, všetko sa obráti proti nemu a nasleduje jedna katastrofa za druhou. Všetky snahy vyhovieť Melániinmu otcovi Alanovi (Jozef Vajda), ktorý si myslí, že pre jeho dcéru nie je Marcel dosť dobrý, končia ďalším a ďalším zúfalstvom. Situácii nepomáha ani jeho kolegyňa Silvia (Sarah Arató), ktorá je do neho chorobne zamilovaná a urobí všetko pre to, aby mu svadbu prekazila. Naozaj VŠETKO! Prežije Marcel tento katastrofálny týždeň? Prekoná ich láska všetky prekážky? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

S výnimkou niektorých stredových častí sa nebolo na čom zasmiať. Festival úbohosti začal hneď na začiatku, keď sa divákovi ako vtip predostiera prehrábavanie sa medzi hovnami v záchodovej mise. Následne to pokračuje zhruba rovnakým štýlom ďalej a človek sa nestíha diviť, koľkokrát sa tvorcovia doslova silene snažili niečo ukázať ako vtip a vám bolo z toho len trápne. Ak by toto bolo divadlo, tak by herci odišli po 5 minútach z javiska buď zo studu, že sa nikto nesmeje alebo by boli zahádzaní rajčinami. Ja by som na nich hodil rovno konzervu pretlaku. Herecky som mal pocit, že miestami sledujem len nábor študentov na herectvo. Svarinská má rovnaký výraz tváre asi už od svojich piatich rokov. Suché opakovanie replík a v kuse len slovíčko „láska“ jak keby sa pozerala na Lunu. Brigádnik Poláčik, toho už fakt neviem, kde vyhrabali, obsadili ho azda len pre dementný výraz tváre. Kavaschová, vraj naša super hviezda, totálne prehrávajúca až otravná. Jakab celkom ok, veď on nič ako takýchto pojašencov ani hrať nevie. Zo Studenkovej žiaľ ostala len karikatúra vlastnej podoby. Jediný, čo naozaj za to stál, bol pán Vajda, pretože ten je vtipný aj svojim pohľadom či grimasami. On sa tu zrejme objavil len omylom. ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

A máme to konečne za sebou. Po dlhých rokoch som si so záujmom pozrel niečo zo slovenskej televíznej tvorby. Takže v skratke, je to len ďalší sračkopokus o vtipný sitcom. Ak niekto považuje za vtipné prehrabávanie sa medzi hovnami v hajzlovej mise, neustále klamanie a zahmlievanie hlavného hrdinu Marcelka skoro v každej situácii v ktorej sa ocitne alebo že "omylom" naloží psa na lopatu a hodí ho do miešačky (to by si nevšimol len debil, ktorým ale tento idiot bezpochyby je), tak potom tento seriál bezpochyby uspokojil danú cieľovú skupinu. Párkrát sa zasmiať dalo, ale skôr preto, jaké je to úbohé a "cringe" - prepáčte tento anglický výraz, ale tento seriál dokonale vystihuje. Jediný, kto tu zahral dobre, bol už kolegami uvedený Jozef Vajda. Naopak taká Kavaschová, to bola hrôza a des. No čo už, zídeme sa tu pri nejakom ďalšom výplode našej kedysi údajne najobľúbenejšej televízie. ()

Reklama

karelkilian 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem americkou verzi a celkem mě bavila, takže jsem byl zvědavý, co s námětem provedou Slováci, protože slovenské seriály u nás doma jedou doslova jeden za druhým. A musím říci, že jsem byl celkem mile překvapen. Ano, bylo to místy absurdní, ale jako oddechovka, od které nečekám nějaké morální ponaučení ani vyšší cíle, to splnilo svůj účel. Vtipných momentů tam bylo více než dost a k tomu i sympatické obsazení v čele s temperamentní Kristínou Svarinskou. Na sledování při obědě to stačilo a celkem jsem se i bavil, takže dávám tři hvězdičky. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slovenský komediální seriál dle nějaké britské předlohy z roku 2004 ( trochu zoufalost hledat inspiraci někde v patnáct let starých archívech ) o sedmi dnech před svatbou mladého páru Marcela a Mel ( zřejmě běžné slovenské jméno ) v podání Romana Poláčika a Kristýny Svarinské, u kterých jsem si po dvaceti minutách pokládal otázku, co to je za lidi? On totální lhář, který v každém díle lže asi osmkrát všem okolo a hlavně jí, která je pravděpodobně naprosto blbá, protože člověk nechápe proč by si měla někoho takového brát natož mít ráda. No ale nějak se ta legrace udělat musí a já přiznávám, že jsem se asi čtyřikrát zasmál a jednu hvězdu dám hlavně za dokonalý výkon Josefa Vajdy perfektního v každé sekundě, ikdyž nic neříkal. Seriál, který díru do světa neudělá a já nedám víc hvězdiček, protože mi to nepřišlo vtipný, ale spíš permanentně trapný. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Z niektorých gagov a dialógov cítiť zahraničnú predlohu, resp. fakt, že slovenskí scenáristi by neboli schopní niečo také napísať. Čo je plus. No samotné slovenské spracovanie fajn predlohy je nemastné,neslané. Svarinská je ešte v pohode, Jožko Vajda ako vždy nesklamal a dokázal pobaviť, no Studenková je už tak preplastikovaná a umelá, že je nútená hrať len polovicou tváre v ktorej jej ešte ostal cit a najväčším prúserom, ktorý u mňa seriálu ubral minimálne jednu hviezdu je hlavný hrdina Román Poláčik. Ten aspoň podľa mňa podal absolútne neautentický herecký výkon, kedy som z každej jeho scény v seriáli cítil že je to proste herec, ktorý sa urputne snaží zahrať daný moment ale zúfalo mu to nejde. Ako celok to nie je úplné dno alebo taká katastrofa ako to býva so slovenskými projektami obvykle. No to je najväčší kompliment, čo sa dá seriálu udeliť. 30% ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama