Reklama

Reklama

Nebezpečný

Trailer 1

VOD (1)

Bývalý zločinec a napravený sociopat Dylan Forrester (Scott Eastwood) sa snaží v tichosti si odpykať svoje podmienečné prepustenie – za pomoci stáleho prísunu antidepresív a svojho excentrického psychiatra Dr. Alderwooda (Mel Gibson). Keď však jeho brat za záhadných okolností zomrie, Dylan poruší svoju podmienku a s húževnatou agentkou FBI Shaughnessyovou (Famke Janssen) v pätách je odhodlaný odhaliť pravdu. Banda ťažko ozbrojených žoldnierov chce niečo, čo Dylanov brat skrýval, a Dylan bude potrebovať všetky svoje ľstivé a taktické schopnosti, aby prežil... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (53)

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Pomerne nudný film o gangsteroch, ktorí počas pohrebu svojho kumpána obsadia ostrov, aby si vyzdvihli svoj podiel. Medzitým ich jeho brat všetkých vybaví. Vadilo mu, že celý film sa odohráva v tme. Páčil sa mi vzťah psychicky chorého hlavného hrdinu a jeho psychiatra na telefóne - mohol byť viac rozvinutý. Mel Gibson je vo filme dokopy päť minút. ()

Tominni 

všetky recenzie používateľa

Takový spíše béčkový akční film, kde je špičkový zabiják, který ale potřebuje časté konzultace od svého psychologa (kde se tam vzal Mel Gibson, to mi hlava nebere). Ty dvě hvězdičky jsou spíše na hraně - jedna je za atmosféru takřka opuštěného ostrova a druhá za Estwooda. Jinak ale není moc o co stát. ()

Reklama

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Dylan Forrester (Scott Eastwood) jede na pohřeb svého bratra, který náhle zemřel. Vše se zkomplikuje v momentě, kdy dorazí Cole (Kevin Durand) se svými kumpány... Film se vzhledem k minutáži strašně vleče. Osmdesát minut by bohatě stačilo. Co bylo ve filmu špatně? Psychický stav Dylana Forrestera měl být více rozveden, aby jeho chování dávalo větší smysl. Divák by se měl dozvědět mnohem dříve důvod Coleovi návštěvy, protože to trvá víc jak hodinu. Proč? Mel Gibson hraje ve vedlejší roli doktora Alderwooda, přítele na telefonu, který se snaží Dylanovi pomoci svými radami. HODNOCENÍ 30% ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Remeselne zručne natočené, nie že nie, ale to žiaľ nestačí na dobrý film. Scott Eastwood tu hrá ako sociopata, no moc mu to nejde. Kevin Durand si strihol x-tú variáciu na svojho klasického záporáka, ale tiež nedostal veľa priestoru. Ale čo potom tri mená ako Mel Gibson, ktorý tu hral akože psychiatra (pritom alkoholika?) a fungoval len ako "priateľ na telefóne", ešte menej priestoru dostal Tyrese Gibson, ktorý sa asi len tak náhodou poflakoval v oblasti natáčania, tak ho "zakomponovali" do deja a o Famke Janssen ani netreba hovoriť, pretože tá sa tam doslova len mihla. Oproti tomuto bol SAS Red Notice doslova fajnšmekerský akčný triler, ktorému Dangerous nesiaha ani po päty. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrné a hlavně nudné akční céčko s nesympatickým Eastwoodem,znuděnou Famke Janssen a epizodním Gibsonem.Ten byl vlastně jediný důvod proč sem na tohle chtěl koukat a tak nějak sem doufal,že to bude ucházející béčko.Gibson se tu ale bohužel zwillisoval a je dost evidentní že jeho natáčecí čas byl v rámci hodin…20% ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama