Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tomáš s Terezou už pár rokov prežívajú lásku ako z učebnice. Tomáš ako meteorológ získal skvelú prácu televízneho moderátora počasia a Tereza sa (zatiaľ neúspešne) snaží rozbehnúť predaj a výrobu ručne šitých topánok. Kedy sa to zaseklo? Na Štedrý deň, keď Tereza pristihla napoly vyzlečeného Tomáša v domnelo chúlostivej situácii s populárnou televíznou moderátorkou. Chúlostivú situáciu by síce Tomáš mohol celkom racionálne vysvetliť, keby k tomu dostal príležitosť. “Zmierovačku” mu prekazí neplánovaný nocľah na policajnej stanici, a keď sa konečne dostane domov, narazí na prázdny byt a výzvu, aby sa zbalil a odsťahoval. Tomáš sa nechce vzdať bez boja, rád by Terezu obmäkčil nejakým veľkým romantickým gestom, lenže už akosi vyšiel z cviku. Našťastie má kamaráta Karla, filmového fanatika, ktorý má jednoduché riešenie – prečo sa neinšpirovať scénami zo slávnych romantických filmov? Lenže Tomáš vzápätí spozná, že to, čo stopercentne funguje na filmové hrdinky, nemusí nutne fungovať aj v sivej realite, zvlášť keď prevedenie pokrivkáva, alebo keď sa do cesty pripletie charizmatický fotograf, ktorý sa o Terezu zaujíma viac, než je zdravé. (CinemArt SK)

(viac)

Diskusia

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

Karlosz

Hele za mne to dostalo hvězdu navíc právě za Smetanu, která tam hrála přesně takovou pizdu, jak si ji představuju. :)
A Ruml to svými hláškami z filmů taky zahrál dobře. Matásek jako bonus.

Nunyn8

Nunyn8 (hodnotenie, recenzie)

YumiOkami

Že to nenapsal někdo, kdo dal 5 hvězd Příběhu Popelky. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Súvisiace novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (viac)

Reklama

Reklama