Reklama

Reklama

Kalifornské Vánoce

  • USA A California Christmas
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeho bezstarostnému životu by mohlo brzy odzvonit, a tak se nechá najmout jako pomocník na ranči a zkusí přimět farmářku, aby těsně před Vánoci prodala rodinné pozemky. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (27)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vidiecka romanca ale nie taká televízna, úplne slabá, na druhej strane však veľmi predvídateľná. „Pozitívom“ je, že príbeh je trochu hlbší, nejde prvoplánovo len za rovinou romantiky, ale veľa sa tu hovorí aj o smrti, čo samozrejme až také ružové nie je. Na druhej strane sú tu veci, ktoré nie sú až tak originálne. Chlap príde, utají svoju identitu, tvári sa na niekoho iného, zamiluje sa, je odhalený... to je taký bežný postup, ktorý sme už videli mnohokrát.. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"A California Christmas" by sa dal jednoducho dal ohodnotiť ako Hallmark film, ktorý urobil Netflix. To dáva postavám trošku možnosť rozprávať otvorenejšie. Nemáme film s "G" ratingom ale pôsobí to tak na úrovni "PG-13". Vyzerá to celkom dobre, niektoré vedľajšie postavy ma bavia a miestami ma celkom aj bavilo sledovať ako sa náš hlavný hrdina Joseph začína posúvať niekam inam. Ale inak to dokopy v ničom nevytŕča. Príbeh je veľmi jednoduchý a predvídateľný od začiatku do konca. Rezolúcia je takisto veľmi jednoduchá a jasná. Pocitovo ma to nejako neštve, no je pravda, že film mohol byť zaujímavejší. Tým, že sme v Kalifornii tak to minimálne vyzerá trošku inak. Ale úprimne, nie je to žiadna sláva. Uvidíme čo spraví tohtoročné pokračovanie. Možno to bude lepšie. Ale úprimne si to zase nemyslím. Už len čisto z dôvodu, te toto nie je ten typ filmu, ktorý potrebuje pokračovanie. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Deleatur 

všetky recenzie používateľa

Především už jsem viděl pokračování, tak se na původní film dívám shovívavěji (víc vidět na procentním ohodnocení). Pořád to podle mě byla hromada klišé, mnoho nepřesvědčivých postav a i když se to netvářilo jako TV film, tak to slabí herci na tu (původní) úroveň sráželi. Ale dramaturgicky to bylo zvládnuté lépe, jak se to soustředilo jen na několik postav, a prosluněnost sice nebyla vyloženě vánoční, ale vedle městské pošmournosti příjemnější (kdepak nějaký "světla velkoměsta"). Taky jsem se mohl zasnít, že postava šoféra/asistenta/spiklence (sexy stříbrná liška Afshar) by snad mohla mít gay podtext. // 47% ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Pěkná červená knihovna se super pěknými kluky. 1)  Slunná kalifornská farma nemá s vánoci ve smyslu, jak je chápeme v Čechách, příliš společného. Film chutná jako stopadesátiprocentní cukerný roztok, kdo to má rád, pošmákne si._____ 2)  Aristokraticky vyhlížející 27letá Lorynn Yorková (farmářka Callie) si napsala scénář, hraje hlavní roli se svým manželem 28letým Joshem Swickardem (Joseph) a podílela se i na produkci._____ 3)  Ještě je tu 33letý David Del Rio (Manny) a 28letý Gunnar Anderson (nápadník Connor). ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Bohuzel tvurci nevytvorili film, kde by pro me hlavni postavy byly tak sympaticke. V teto  prazdninove vesnicke vinarska sladce dortove romanci jsou nalezitosti zanru zkarikovany. Nechybi laska a ztraty. Ale tohle prijemne velke nic zda se mi zda divatelnejsi nez klasicke vanocni filmy od Halmarku i kdyz tu nenajdete nic, co by nebylo v jinych filmech. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (5)

  • Počas tri a pol týždňa natáčania herci aj štáb museli dodržiavať prísne opatrenia proti COVIDu. (Arsenal83)
  • Když se hlavní hrdina dívá na mobil na zmeškaný hovor od své matky, je na obrazovce vidět datum 15. 6. 2020 (hovor od matky) a 25. 5. 2020 (hovor od řidiče Lea). Film se ale odehrává před Vánoci, konkrétní scéna pak 6 dní před Vánoci. Jedná se tedy pravděpodobně o dobu, kdy se film natáčel. (mkali)

Reklama

Reklama