Reklama

Reklama

Star Wars: Vízie - Season 1 (2021) (séria)


Starec (S01E07)

(epizóda)
  • Česko Stařec (viac)
USA / Japonsko / Španielsko / Veľká Británia / India / Írsko / Južná Afrika / Južná Kórea / Francúzsko, 2021, 16 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Mierumilovný Jedi a jeho nepokojný padawan prenasledujú temnú entitu do malej dediny na planéte Vonkajšieho okraja. Jedi a padawan odhalia desivú pravdu a musia čeliť starému mužovi, ktorý je oveľa mocnejší, než si dokážu predstaviť. (Disney+)

Recenzie (9)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hezká animace, přímočará zápletka, poklidnější tempo a zajímavý záporák. Škoda, že neměli tvůrci více času rozpracovat načnutou filozofii okolo Síly. Další Kreia se nekoná. ()

Reklama

The.Splash 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začátek atmosférický, snažící se dialogově přiblížit některým myšlenkám a pohledům filozofie Star Wars a Jediů, ale ve finále nic nezanechávající příběh. Zlo není přemoženo, ale prostě odstraněno a díky tomu to vypadá, že se postavy nikam neposunuli, ale pouze si ujasnili, že časem se určitě posunou, protože tak tomu v Galaxii přeci je. ()

Juraxin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

7/10 ide o príbeh s skvelou myšlienkou, o dvoch jedi ktorý sa stretnú s prastarým zlom.je to určite skvelá myšlienka ako vidieť zlo v prastarom svete. Tato myšlienky pôsobí podľa môjho názoru až filozoficky. Ale okrem skvelého scenáru nám príbeh poskytuje skvelú animáciu, ktorú by som rad videl viac vo svete star wars. Okrem týchto plusov by som rad poukázal aj na jeden mínus a tým je finále ,ktoré nepôsobí dobre. Lebo zlo nie je premožené, ale jednoducho odstránené a vďaka tomu to vyzerá, že sa postavy nikam neposunuli, ale iba si ujasnili, že časom sa určite posunú, pretože tak tomu v Galaxii predsa je. ()

Zaujímavosti (1)

  • Tato epizoda byla animována japonským studiem „Studio Trigger“. (Shr1nK)

Reklama

Reklama