Reklama

Reklama

Star Wars: Vízie - Season 1 (2021) (séria)


T0-B1 (S01E06)

(epizóda)
USA / Japonsko / Španielsko / Veľká Británia / India / Írsko / Južná Afrika / Južná Kórea / Francúzsko, 2021, 13 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Kybernetický chlapec snívajúci o tom, že sa jedného dňa stane hrdinským Jediom, odhalí pravdu o minulosti svojho stvoriteľa, ktorá ohrozí ich mierumilovný život. (Disney+)

Recenzie (12)

Juraxin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

je to diel ktorý pôsobí o mnoho viac detský ako dospelé, je to diel trochu iným typom animácie ako sme zvyknutý, akcii je tu malo a nie je tak kvalitné spracovaná, sú tu zle spracované zvukove efekty. Samostatný príbeh je nelogicky. A preto by som dielu udelil 3/10. ()

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Naposledy som písal o nerešpektovaní nemenne stanovených vecí v SW vesmíre ako hyperpriestor a svetelné meče. No a hneď v ďalšej epizóde si vymysleli droidského chlapca ako rytiera Jedi. Prečo? Lebo on sa proste chcel stať Jediom, a tak ho sila vypočula a schopnosti mu nadelila. WAU!!! Veď to je preboha živého otrasný scenár sám o sebe a nehovoriac, že sa jedná o Star Wars. Keby bol toto len jediný problém T0-B1, avšak táto epizóda ich má oveľa viac. Najviac ma paradoxne zaujala hudba, ktorá má teda od klasických SW tónin na míle ďaleko, ale prečo nie? Keď sa povedalo, že Visions nebudú kánon, myslel som si, že sa tvorcovia úplne odviažu a nadelia nám príbehy s úplne novými postavami, planétami, udalosťami, ktoré sa budú odohrávať v časoch pre nás absolútne neznámych. Lenže nie. Ono sa to točí furt len v období Skywalkerov (mimo The Ninth Jedi), na známych planétach (veď Tatooine tu bol už minimálne 3-krát), samí Jediovia a Sithovia a jediné, čo tvorcovia priniesli nové, je už spomínané porušovanie nemenne stanovených pravidiel preďalekej galaxie. P.S.: Akože vážne toho profesorka nenapadlo, že keď zmení bióm planéty, tak s tým súčasne vykynoží pôvodné druhy?!? ()

Zaujímavosti (1)

  • Tato epizoda byla animována japonským studiem „Science SARU“. (Shr1nK)

Reklama

Reklama