Reklama

Reklama

Vianočné stretnutie

(TV film)
  • Česko Vánoční setkání (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hayley Parkerová (Jessica Lowndesová) sa rozhodne stráviť vianočný týždeň so svojou sestrou Amy Parker-Barnettovou (Vanessa Searsová) a jej svokrovcami. Hayley chce prežiť pekné sviatky, ale je nešťastná, keď v dome vidí Amyinho švagra Paula Barnetta (Chad Michael Murray). Paul bol totiž jedným z dôvodov Hayleyinho rozchodu s jej bývalým priateľom. Hayley a Paul sa spočiatku nechcú ani vidieť, snažia sa navzájom vyhýbať a majú napätý a rozhádaný vzťah. Keď ale počas vianočných sviatkov musia spoločne tráviť viac času pod jednou strechou, zistia, že sú si celkom sympatickí, začnú sa o seba zaujímať a pocítia vzájomnú príťažlivosť. Stanú sa z nepriateľov nakoniec milenci? Ako je známe, vianočný duch dokáže zázraky, a tak budeme svedkami veľkého prekvapenia. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Too Close For Christmas" je pre mňa ďalším vianočným filmom bez akejkoľvek pridanej hodnoty. Môžete si tie klišé odčasovať v momente ako niektoré postavy niečo povedia. Príklad. Naša hlavná hrdinka cestuje domov na Vianoce ku svojej sestre a svokrovcom, lebo tam nebude brat jej švagra, ktorého nemá rada. Či sa situácia nezmení a nebude tam s nimi celé Vianoce? Však o čom by inak bol príbeh, že? Občas by som bol rád, keby sa rozhodli tieto filmy trošku viac riskovať. A namiesto len klišé, ktoré poznáme do toho priniesli niečo, čo by vybudovalo náš záujem. Lebo keď len sledujeme postavy, o ktorých vieme, že sa do seba v istom momente začnú zamilovávať, že potom príde ku koncu kríza, aby ju na poslednú minútu filmu vyriešili a podobne... tak potom sú to stále len klišé. A tento film je napísaný ako totálne klišé. Dokopy ani neviem čo k tomu reálne viac povedať. Vlastne mohol by som ešte pridať, že miestami tá TV kvalita bije do očí. Ako striedanie dňa a noci je tu miestami spracované ako zlý vtip. Ráno odíde naša hrdinka na nákup, aby za svetla odišla z mesta a vráti sa domov keď je totálna tma. To je najbližšie mesto 300km alebo čo? Proste lacný TV film bez akejkoľvek pridanej hodnoty. Hodnotenie: C ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Hele, ne! Není na vánoční filmy brzo. V prosinci beztak nebude čas. :D A tohle mi bodlo. Naivní limonáda, plná kliše a super klišé, u které jsem k ránu, po jedné noci plné nočních děsů malé dcery, báječně vypla. Sice jsem měla místy pocit, že sleduju výukové video do angličtiny a smrdělo to malým rozpočtem, ale s takovými věcmi u těchto filmů člověk už tak nějak počítá automaticky - takže žádné zklamání. Hlavní hrdinka mi moc nesedla. Vzhledově i charakterově (ale chápu, že někdo to drama bez drama udělat musí, aby se mezi vánoční výzdobou něco dělo), za to Chad Michael Murray mi tu k mýmu překvapení sedl hodně (víc v první polovině). Už dlouho se mi nestalo, že by se mi hlavní hrdina líbil, jakože fakt líbil. Podezírám z toho kombinaci nostalgie (byly časy, kdy jsem ho v Mezi námi děvčaty milovala), charakter postavy a to, že nebyl nadabovanej nějakým mladým hláskem, jeho vlastní hlas je... je! :-) Asi bych hodnotila i výš jak 3*, klišé zvládnu a Murray je tu velké plus, ale superklišé mě tu přece jen ubíjela - třeba schody, nebo závěrečný kočár. Btw: Polovinu filmu jsem čučela na otce rodiny a přemýšlela, jestli je to Joe Lando alias Sully, abych si pak uvědomila, že čučím na Nicka Slaughtera! Čau Robe Stewarde - stárneš do krásy. ;) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Reálně 1*, ale za Chada Michaela Murray musím jednu přidat. Vidělo jsem ho snad naposled v Gilmorkách a je hrozně vtipné, že se v podstatě nezměnil i jeho herecký styl :D Všichni ostatní herci byli silný podprůměr a chemie mezi hlavními hrdiny byla nulová, v podstatě celý film táhl jen "vtípky" Chada :D ()

Caldwell6 

všetky recenzie používateľa

Naprosté klišé bez zrnka chemie mezi hlavními protagonisty. Jessica Lowndes mi přišla strašně nudná a Chad Murray křečovitý. Miluji vánoční filmy, ale tohle bylo jako bych jedla suchary. Bez chutě. Sice bylo ve filmu hodně vánoční kreativity, ale sám scénárista se tím neřídil. Je mi líto, ale jak Jessica tak Chad předvedli podle mě ve filmu Barvy lásky lepší výkon. Jedna hvězda za jeden okamžik ve filmu. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama