Reklama

Reklama

Mariah Carey a kouzelné Vánoce

(relácia)
  • USA Mariah Carey's Magical Christmas Special
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Na severním pólu vědí, že sváteční nálada je na bodu mrazu a že situaci může zachránit jen jediný člověk – Santova dobrá kamarádka Mariah Carey. Královna Vánoc vytvoří úžasnou a hvězdně obsazenou podívanou, která rozveselí celý svět. (Apple TV+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jedna otrepaná pesnička a dá sa z nej žiť celý život. Záhada, za ktorú môžu interpréti ďakovať Vianociam, v prípade Mariah mám na mysli samozrejme All I want for Christmas. Mariah Carey nám v tomto akože fantasy kúsku zaspievala nejaké tie známe koledy. Overili sme si, že od pása nahor to je už samý plast, ale spievať ešte dokáže, najmä ak má pri sebe teplých škriatkov. Som zvedavý, aké šlágre budú prežívať o polstoročie, keď budú chartovými topkami hity ramadánu. ()

R&Bstar 

všetky recenzie používateľa

Nejprve začnu tím, že recenze nejen pod tímto projektem jsou ukázkou odpornosti a stupidity českého národa. Spousta z vás byste se měli stydět, srovnat si životy a hlavně fakta. Mariah Carey je královnou Vánoc a přivedla k světu tento krásný vánoční projekt plný kvalitní hudby. Projekt byl natolik úspěšný, že Apple TV+ plánuje s Carey další projekt. Mariah není autorkou pouze jednoho vánočního hitu, ale celé řady, jelikož vydala 2 vánoční alba, které jsou do dnešního dne považovány za jedny z nejlepších vánočních alb na světě a jejich prodej to pouze potvrzuje. Nejen v USA je Mariah považována za klenot hudební scény a tento vánoční projekt by pro vás měl být odměnou, nikoliv důvodem šikanovat její vzhled či vytahovat jedno neúspěšné vystoupení. Mariah nemá zapotřebí nikomu z nás nic dokazovat, jelikož každý svůj pád nahradila velkým úspěchem. Jediný, kdo má více singlů na prvním místě v Billboard žebříčku, jsou Beatles a Mariah je hned za nimi. Je ostuda, že si vůbec dovolíte takovou legendu kritizovat, protože nikdo z vás nikdy nedokáže to, co dokázala ona. Pochopím, že se vám nemusí projekt líbit, ale kritizujte na úrovni a ne jak hulváti z hospody nebo prasata. ()

Reklama

Tomas_PO odpad!

všetky recenzie používateľa

Výsledok sa po ostatných katastrofálnych verejných výstupoch Mariah Carey dal čakať (pamätný je najmä tento: https://www.youtube.com/watch?v=VmZcD9sIP7Q ). Christmas Special je skrátka nepozerateľný, a ak tak len maximálne do pozadia pri varení, no lepšie vysávaní. Nesmierne gýčové, preumelkované a až na kultový hit 'All I Want for Christmas is You' nepočúvateľné. Nepomohli ani hviezdy kalibru Arianna grande a Snoop Dogg. Scenár nestojí ani za zmienku. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama