Reklama

Reklama

Lišiačik Vuk

  • Slovensko Vuk (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Malý lišáček Vuk je velký nezbedník. Není však sám, v problémech mu pomáhá věrný kamarád Karak. Dohromady musí čelit velkému nebezpečí v podobě zlého lovce. Podaří se jim to? Musí zachránit přítelkyni lišku a zažijí při tom i mnoho veselých dobrodružství a příhod. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (32)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

NA tomhle jsem jako mládě vyrůstal, už tehdy to na mě působilo celkem depresivně, hlavně scéna kde prší a snaží se dostat lištici ven. Lišky to nemají lehké pocit beznaděje je všude, ale zase tu je i plno scén které rozveselí, animace je skvělá. Jen škoda že jsem to neviděl se starým dabingem, hned bych byl veselejší. ()

Polda99 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nejkrásnějších pohádek mého dětství, která svým příběhem a kvalitou mnohdy překoná většinu současných amerických animáků...příběh vychytralého lišáka, který dokáže být zábavný a vitpný a zároveň dojímavý a smutný... vynikající grafická stránka, která mě i nyní dokáže vtáhnout do příběhu a já si jen přeju, abych v tak krásně barevném lese mohl být spolu s Vukem, Karakem a dalšími postavami.....mimochodem hlášky slepic a hus rozhodně stojí za to....:) ()

Reklama

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

Niečo ako Bambi (1942) na maďarský spôsob, hlavne tou smutnou náladou, ktorá sa miestami prediera na povrch. Na rozdiel od poeticky ladeného Bambiho je tu ale všetko až príliš doslovné a niekedy aj trochu nahlúple (ako napr. ten humor s ožratými gunármi), veľa logiky proste tento film nepobral (a ani jeho tvorcovia). Jeden príklad za všetky: Malý lišiačik večer zožerie celého káčera, pred spaním si zaželá ešte kohúta, hus a sliepku a ráno mu škvŕka v bruchu a narieka že je hladný. Pre malé deti mi táto rozprávka navyše pripadá dosť drastická, je tam príliš veľa zabíjania (niekedy priam až masového vraždenia). Pochváliť môžem kresbu (postavy vyzerajú celkom sympaticky) a aj pekne vykreslené vzťahy medzi líškami. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Kultový maďarský animák a asi najlepší detský kreslený dlhometrážny film, ktorý u našich susedov a vlastne aj v stredoeurópskom priestore vznikol. Prepracovaná a vtipná animácia, viacero invenčných scénok, nezabudnuteľné postavičky a samozrejme silný príbeh, k tomu výborný slovenský dabing. A som rád, že sa nemusím spoliehať iba na nostalgiu z detstva, ale že vytrie zrak aj súčasným 2D animákom. ()

Karlos80 

všetky recenzie používateľa

Jeden z dalších Magioňáckých a Vegáckých dnes již legendárních seriálových skvostů. A já se ptám podobně jako Gemini kdy to bylo naposled co to dávali? Člověk už ani pořádně neví o čem tyto seriály našeho mládí byli? Akorát si jen tak matně vzpomínám nato že snad Vuk byl osiřelý siroteček, a že ho v jeho začátcích vychovával nějaký starý,chytrý a zkušenější lišák snad Karak se jmenoval? Jo jo Karak to byl. Který později snad při nějakém lovu na něj také zemřel? Já jsem dobrej:-) Kde jsou ty časy Vegy, Magionu, Studia kamarád a jiných dětských magazínů, kdy na televizních obrazovkách běžely současně třeba seriály Goro, bílý pes, Čáryfuk, Jack Holborn, Kořeny, Korálový ostrov, Dva roky prázdnin, Calimero, Soptík, Bludička, Slavný lovec Pampalini, Skippy, a takto bych mohl pokračovat do nekonečna. Vrátit prosím, vrátit! ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama