Reklama

Reklama

Avery (Lacey Chabert) opustil snúbenec David (Jeremy Guilbaut) mesiac pred jej vysnívanou rozprávkovou vianočnou svadbou. Napriek tomu sa rozhodne navštevovať hodiny spoločenského tanca, ktoré mala naplánované, aby sa pripravila na svoj svadobný tanec. Učiteľ tanca Roman (Will Kemp) jej pomôže čeliť všetkým životným obavám a splniť si svoj životný sen. Kto hovorí, že si nemôžete zatancovať svoj svadobný tanec bez svadby, sama - a so zaujímavým mužom po svojom boku? Najmä ak ste krásna právnička žijúca na Manhattane a pri prenikaní do čara valčíka sa dokážete zbaviť nepríjemných stránok svojej osobnosti... Ale čo ak na dvere zaklope váš bývalý snúbenec a bude prosiť o odpustenie? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (9)

Caldwell6 

všetky recenzie používateľa

Miluji Vánoce a filmy k tomu prostě patří. Současná kinematografie "vyplivne" každý prosinec spoustu vánočních filmů. Často jsou témata víceméně stejná, akorát mění se herci a prostředí... Film je stejný jako každý jiný s touto tématikou, a přesto, má šmrnc. Asi jako Will Kemp, který dává filmu nádech a výdech :).  4* za pro mě nadprůměrný vánoční film. ()

shade000 

všetky recenzie používateľa

Tak sladké až sa z toho kazia zuby, no veľmi jednoduché, krásne a s nádhernou choreografiou. Príjemná Hallmark romantika. Jednoduchá, no účinná ...a snáď aj uveriteľná :) ()

Reklama

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Neurazí, nenadchne. Milý průměr s jakoby useknutým koncem, i když jak to bylo dál přece všichni víme... a žili šťastně až... ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Christmas Waltz" možno nie je najoriginálnejším filmom, no budem ho hodnotiť ako jeden z najkrajších, ktoré som za tento rok videl. Má v sebe skutočne reálnu atmosféru, skvelú muziku, nádherné tanečné scénky, ktoré sa skvele sledujú a okrem toho aj príbeh, ktorý trošku vybočuje z klišé žánru. Áno, prejdu si aj tu naši hrdinovia klasickými scénkami, no minimálne im tentokrát veľmi dobre rozumiem. A nie sú spracované nasilu. Úvod mi prišiel úprimne veľmi smutný. Ak vám snúbenec pár týždňov pred svadbou povie, že uprednostní seba a svoju kariéru pred svojou snúbenicou a chce odložiť svadbu na neurčito, to je celkom slušná rana. Skvelé na filme je ale aj, že Lacey Chabert a Will Kemp majú spolu dobrú chémiu. Ladia spolu a rozumejú si aj ako taneční partneri. Prekvapivo scénka, ktorá je momentom ich rozkolu je pre mňa highlight filmu. Ten tanec absolútne bez emócií a mimo všetkého šarmu, do ktorého počujeme hrať "Tichú Noc" je skutočne veľmi silný a emočne vypätý. A cítil som to tam. Film ako taký pre mňa funguje. Je to síce predvídateľné a klasické, ale s krásnymi vizuálmi a nádhernými momentkami. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (..Lucas..)

Reklama

Reklama