Reklama

Reklama

Dragon Ball Z

(seriál)
  • Japonsko ドラゴンボールZ (viac)
Japonsko, (1989–1996), 116 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Predloha:

Akira Torijama (komiks)

Hrajú:

Masako Nozawa, Džódži Janami (rozprávač), Hirotaka Suzuoki, Kóiči Jamadera, Majumi Tanaka, Miki Itó, Naoko Watanabe, Bin Šimada, Ičiró Nagai, Keiko Jokozawa (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(291)

Obsahy(1)

Dragon Ball Z začína príchodom saiyna Raditza na zem. Ten hľadá svojho brata Kakarota, ktorý bol vyslaný na zem aby vyvraždil ľudstvo. Časom sa zistí, že Kakarot je práve Son-Goku. Dôjde k bratovražednému boju, kde obidvaja zahynú. Problém je, že za rok dorazia na Zem oveľa silnejší Raditzovi spolubojovníci, ktorí sa dozvedeli o dračích guliach. Pre všetkých začína intenzívny tréning, ku ktorému sa pripája aj malý Son-Gokuov syn Son-Gohan. Tesne pred príletom saiyanov sa podarí vďaka dračím guliam oživiť Son-Gokua, ale nie je už neskoro?

Druhá séria sa zase nesie v duchu zbierania dračích gúľ a bojov so zloduchmi, ktorí ich chcú využiť pre svoje zákerné plány. Budeme tiež svedkami bojov mimo našu planétu, tréningov počas posmrtného života a premeny čiernovlasého Son-Gokua na peroxidového blonďáka. (riske)

(viac)

Diskusia

s3DimenT

s3DimenT (hodnotenie, recenzie)

Ahojte,  ak to tu niekedy niekto ešte bude čítať :D  chcem sa opýtať človeka ktorý  sa vyzná dokonale v Dragon Ball univerze. Asi pred dvoma mesiacmi som narazil na Dragon Ball a mám momentálne pozrené  Dragon Ball ( ten pôvodný) Dragon Ball Z a Dragon Ball GT ... a stále nemám dosť :D ... je to ako droga. Rád by som si pozrel viac zo série Dragon Ball, ale keď vidím koľko filmov a seriálov mi to tu vyhadzuje, neviem kde mám začať... Rozmýšľam nad Dragon Ball Super, ale nie som si istý. Vie mi niekto odporučiť v akom poradí by som mal pozerať filmy/seriály aby mi to aspoň trošku dávalo zmysel a aby som sa podľa možnosti neukrátil o prekvapenia ? resp neskákal v časovom období dozadu a dopredu. Ak to chápem správne, tak Dragon Ball GT je v podstate koniec celého Dragon Ballu, je tak ?

Ďakujem za odpovede  a prosím ak sa to dá, aby ste mi  moc nespoilovali :) Ďakujeeeem :)

Vratik

Vratik (hodnotenie, recenzie)

Jo, zacinal jsem na RTL2, no a pak internet. Mam rad anglicky dubbing, ale japonskym nepohrdnu. Soundtrack, jak japonsky, tak americky (kazdy ma svoje lepsi a horsi strany). Muj best character: VEGETA :D :D

Uživateľ Vratik zmazal svoj príspevok.

anal_storm

anal_storm (hodnotenie, recenzie)

RTL 2 - dragon ball tusim okolo 15 00 a dragon ball Z - RTL 2 o 19 00... 2x diely naraz :D..pametate?

Reklama

Reklama