Reklama

Reklama

Divoký Spirit

  • Česko Divoký Spirit (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucky Prescottová nikdy nepoznala svoju matku, odvážnu krasojazdkyňa z Miradera. Malé mestečko v srdci americkej divočiny preslávila neuveriteľnými krasojazdeckými kúskami, na jeden z nich žiaľ zaplatila životom. Lucky kvôli tomu vyrastala ako mestské dievča pod dohľadom prísnej tety Cory. Lenže keď je človek od prírody divoký, nedá sa úplne skrotiť. Lucky má na konte viac malérov, než by bolo zdravé. Keď Cora prestáva zvládať jej divokú povahu, rozhodne sa pre zmenu prostredia, a vyrazí s ňou do rodného Miradera. V ospalom malomeste sa Lucky príšerne nudí, lenže po stretnutí s nádherným a rovnako divokým Mustangom Spiritom sa jej dni razom zmenia na úžasné dobrodružstvo. Prežili by klasické priateľstvo na život a na smrť, keby sa na scéne neobjavila partia darebákov, ktorí majú v pláne Spirita chytiť, skrotiť a dobre speňažiť. A pretože sa im prvý krok podarí realizovať, musí sa Lucky vydať na mimoriadne nebezpečnú výpravu, aby svojho štvornohého priateľa zachránila. Cesta, ktorá ju čaká, však nevedie len k oslobodeniu zvieracieho priateľa, ale zároveň Lucky pochopí odkaz matky, ktorú nikdy nepoznala. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (16)

Trixinka 

všetky recenzie používateľa

Má očekávání byla mnohem větší. S původním filmem to má společného pramálo, dá se říct, že pouze divokého koně a jeho jméno. Pro menší děti asi dobré, i když se nic nového a převratného dějově neodehraje. Klasický, již x krát omletý příběh, který jsem viděla v mnoha animácích nebo hraných filmech - malé holčičce zemře matka, otec se jí v dobrém úmyslu vzdá, dívka vyroste a se vrací do rodné vsi, světe div se je podobná matce a miluje koně, jednoho divokého pozná a pojmenuje ho Spirit, koně i s jeho rodinou zajmou, dívka společně s praštěnými kamarádkami se je vydá osvobodit, její otec zázračně prozře a jde jí na pomoc, a bum konec vše se podaří :) Za pěknou animaci a koníčky dávám 3*, ale je to spíše hodně podprůměrný animák na jedno podívání. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tento snímok prakticky nijako nenadväzuje na prvotný, podstatne úspešnejší projekt, a skôr rozvíja detaily DreamWorks seriálu, ktorý samotný je na dosť priemernej úrovni a pre mňa až príliš infantilne spracovaný. Presne tak, ako bol aj tento celovečerný snímok, ktorý rozpráva v podstate začiatky vykreslené v samotnom seriáli. Sú tu ale podstatne vymakanejšie animácie a je to celé hravé a farebné a dovolím si tvrdiť, že pre deti ako stvorené. Takže v konečnom dôsledku taký lepší priemer, ktorý neurazí, ale ani nemá čím nadchnúť. 60 % ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Páčila sa mi animácia, ale celkovo ma dej nezaujal a aby som bol teda objektívny, keďže ja nemám 12 rokov, tak podľa mňa to nie je nič moc ani pre deti. Proste obyčajná rozprávka, ktorú prehliadnete hocikedy na Minimaxe. Mnohí tvrdia, že je to nepodarená prerábka originálu, nevidel som, neviem posúdiť, a tak ostávam na priemernom hodnotení. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Skrz svoje děti musí rodič neustále hledat a objevovat nový animáky, samozřejmě v rámci překvapení a pohlazení dětské duše. Zde se mi to zase povedlo. Dětem tahle story s koněm sedla a už jen to z mýho pohledu svědčí o kvalitě pohádky. Nicméně starej dobrej Spirit, je přeci jen starej dobrej Spirit.... 55% ()

Krnac 

všetky recenzie používateľa

4,5/10 remake seriálu Riding free nedokázal využiť nič s originálu a lepší je akurát tak v animácii a v réžii pár vecí s prvej epizódy. Tiež fanúšikovia prvého filmu budú sklamaný. Dej sa naťahuje zbytočnými ,,vtipmy" a zároveň pôsobí uponáhľane ako keby ani nemali nápady. Len videli že detský seriál mal úspech tak šup, spravíme film. Áno seriál nebol úžasný (hlavne prvá polka) ale celkový dej mal hlavu a pätu, toto je len rýchla zlátanina. ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama