Reklama

Reklama

VOD (1)

Aziz se plácá v krizi středního věku a hledá únik před nudnou prací, otravnými přáteli a neurvalou rodinou. A přitom musí předstírat, že je všechno v pohodě. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Pozerať film v turectine? Musel som sa zblázniť avšak herecké obsadenie bolo tak charizmatické, že som dal tomu šancu a bol to jeden z mála mojich kontaktov s tureckou produkciou. Bolo cítiť ako sa držia späť akoby to podliehalo tvrdej cenzúre. Žiadna erotika, vulgárne výrazy ani naturalne vyjadrovanie. Všetko bolo tak ucesane doslova, že bežných európskych divákov by to ťažko bavilo. Téma dobrá, spracovanie chabé, ale keďže to neviem s ničím iným tureckým porovnať. Užil som si aspoň herecké obsadenie, ktoré by malo uplatnenie aj v európskych filmoch. Niektoré scény som vôbec nepochopil a vyjadrovanie, štýl rozprávania už vôbec to pochopia zrejme len Turci. Celkom nechápem prečo sa Netflix rozhodol zaradiť tento film do svojej ponuky lebo mi prišiel silné turecký a náročný na spracovanie pre Európanov. Ale téma krízy stredného veku nikdy nromrzi a dá sa s tým pekne vyhrať. Keby tu nebola tak šialená cenzúra a bizarné scény aj tu by to stalo viac za to. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Asi som od toho očakával až príliš veľa. Námet mám totiž veľmi rád - nepochopený človek, ktorý sa borí svetom.... Len na môj vkus to bolo spracované až moc absurdne - napríklad tá frajerka čo sa stále do nemoty opakovala, alebo ten jeho čudný kamarát s mŕtvou ženou a lustrom.... Podľa mňa by pointa vyznela lepšie, keby to bolo viac reálnejšie a priamočiarejšie. Priemer. 60/100 ()

Reklama

Soupalka 

všetky recenzie používateľa

Cekala jsem jen neco ve smyslu  "pane doktore, nikoho nezajimam, nikdo mne nema rad - co mam delat?" A doktor  na to " dalsi prosim".... O to bylo vetsi moje prekvapeni. Prijemne ulitla cerna komedie, kdy doktor i film definuje dite - zmetka a spousta jinych hezkych dialogu, at uz je to navsteva pani Vildan, objednavka dovazky jidla, hadajici se Halit a Berguzal nebo nakup kolacu. Na film je ale asi potreba mit spravnou naladu. Z obdobne kategorie je podle mne o neco lepsi Sofra Sırları (2017) ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Brutálny turecký úlet, aký tu ešte nebol! Drsný čierny humor jak sviňa! Síce, ked sa tak nad tým zamyslím, neviem, či bol taký čierny. Bol divný, akoby z iného sveta, a ja taký mám veľmi rád! Samotný film je taká nenútená pohodovka/ oddychovka. Po filmárskej stránke veľmi zručne zmáknutý. Nedoporučujem ho však pozerať 'pod vplyvom' alebo unavený. Môže sa vám totiž stať, že sa v ňom stratíte. Ja by som veľmi rád dal plný počet, ale občas mi starý (jeden z hrdinov) liezol na nervy. 85% ()

Rockerman 

všetky recenzie používateľa

V životě by mě nenapadlo, že se budu dívat na turecký film a už vůbec bych nečekal, že se mi to bude líbit. Pravda, někdy to byla trochu nuda a některé fóry byly laciné, ale naopak jsou tu scény naprosto skvělé. Dvě obzvlášť vynikají. Azízova přítelkyně v kavárně nemá chybu, ale vrcholem je jeho synovec s oficiální diagnózou - zmetek! A tak trápení muže, který chtěl jen trochu klidu o samotě mě opravdu pobavilo 3 a půl *. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama