Reklama

Reklama

Najgwa Bam

(seriál)
  • Južná Kórea 낮과 밤 (viac)
Krimi / Mysteriózny / Romantický
Južná Kórea, (2020–2021), 16 h 46 min (Minutáž: 59–70 min)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Kapitán speciální policejní jednotky Do Jung-woo (Min Namkoong) se svým týmem řeší sérii záhadných vražd. Některé stopy odkazují na tragickou událost, která se stala před 28 lety ve vesnici Bílá noc. Brzy pochopí, že jsou do případu zapleteni i oni sami. Někdo zabíjí lidi spojené s touto vesnicí. Kdo? A proč teď? (kklepkaa)

Recenzie (3)

jarah 

všetky recenzie používateľa

Páni, tak toto bola jazda! Už samotné upozornenie v úvode, že akákoľvek podobnosť so skutočnými osobami je náhodná, mi vyvoláva zimomriavky po celom tele. Tentoraz tvorcovia siahli po brutálnej téme na pozadí a tou sú experimenty na deťoch. Moje rozhodnutie počkať si na všetky diely a titulky sa ukázalo správne. Seriál je príliš dynamický, nenechá diváka ani na chvíľu vydýchnuť a napätie si bude "liečiť" ešte dlho. Rovnako aj ja, ešte niekoľko dní po zhliadnutí celej série nemôžem z hlavy dostať niektoré scény. Min Namkoong v hlavnej úlohe ukazuje svoje herecké zručnosti vo všetkých polohách a možno so mnou budú aj iní súhlasiť, že strhol pozornosť svojim výkonom iba na seba. V tomto prípade to rozhodne nie je na škodu. Vždy nové a nové skutočnosti rozplietajú pravdu, aby ju ešte viac zamotali, čo je zasa majstrovstvo scenáristov. Rozhodne odporúčam tento seriál s vynikajúcimi titulkami od Lavinie. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Tak, ako dobre sa to začalo, pokračovalo nudne, zamotane so samým bla bla bla...., že som sa mala chuť radšej pozerať do steny. Potom seriál začal byť celkom zaujímavý, a dal sa s ním zabiť čas. Ale v podstate je to totálna kravina. Kraviny mi až tak nevadia, ale bolo tam priveľa iritujúcich nelogických stupidít typu: budem sledovať vlastného otca v aute z desiatich metrov, a on by si ma nevšimol. Alebo: nechám sa mlátiť nejakým kreténom, keď mám silu Supermana a IQ 300. Alebo: celý život sa policajtka pozerá na fotografiu, ktorá hovorí za všetko, a ona si nič nevšimne. Ale koncept bol dobrý, škoda, že trochu pripečený. ()

Reklama

kklepkaa 

všetky recenzie používateľa

Nevím čím to je, ale viděla jsem se Seolhyun už druhý seriál a ani v jednom mi nebyla úplně příjemná. Po perfektním úvodu v prvních minutách se tempo zvolnilo, druhý dech drama nabralo až někde v půlce a vlastně se už statečně drželo do posledních minut. Přišlo mi, že seriál nevyužil plně potenciál, hlavně co se týče postavy Cheong-ah Lee, a nějakých pár dalších blbostí se tam taky objevilo. Jakmile někde trpí děti, je to vždycky takové drsnější a nejinak je to v tomto případě, kde se toho tvůrci úplně nebáli. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama