Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marta veľmi túži po deťoch, ale osud jej ich bohužiaľ nedoprial. Svoju osobnú tragédiu si kompenzuje tým, že pracuje v škole a pôsobí ako šoférka školského autobusu. Jedného dňa sa ju počas rannej služby požiada neznámy Aziat, či by sa nemohol so žiakmi zviesť aj on. Nič netušiaca Marta súhlasí, ale to nemala robiť. Na prvý pohľad priateľský človek sa náhle zmení na agresívneho šialenca, ktorý sa začne vyhrážať všetkým pasažierom smrťou. V príručnej batožine má vraj výbušninu, a keď sa niekto nebude riadiť jeho pokynmi, nálož aktivuje a odpáli. Duchaprítomná Marta zapne vysielačku a jej kolegovia sa tak dozvedia, čo sa stalo. Privolaná polícia sa snaží nakontaktovať na vydierača. Ten im prezradí svoje meno, zopakuje svoje požiadavky a potom odpojí spojenie. Autobus, ktorému sú už v pätách policajné helikoptéry, smeruje na diaľnicu. Špeciálna jednotka pripraví na ceste zátarasy, aby ohrozený dopravný prostriedok zastavila, ale Herry rozkáže Marte vybočiť z cesty. Celú hrôzu sledujú v priamom televíznom prenose nielen rodičia zajatých detí, ale i na smrť vystrašený Martin manžel. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (8)

AlchENEMY 

všetky recenzie používateľa

Bylo natočeno mnoho daleko lepších filmů na tohle téma, tohle nějak postrádalo atmosféru, vyděrač se opravdu netvářil vyděračsky, ani se tak nechoval. Velice ale velice slabé! ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Nasranej azijat joinkne školní autobus a chystá se na nebezpečnou rychlost, ale bez kýnu rejfse, ale s nevýraznýma a levnýma policajtama. Není to uplnej brak, koukat se na to dá i když se vystřelí z pistole jen na konci a celej film se jen jede. ()

Standito odpad!

všetky recenzie používateľa

Omfg hnus. Možno, že to je podľa skutočnosti, ale to nič nemení na tom, že je to lacná kópia Nebezpečnej rýchlosti. A ešte k tomu úplne strašná. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • Príbeh bol nakrútený podľa skutočnej udalosti, ktorá sa odohrala v Miami. (Cappuccino)

Reklama

Reklama