Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jennifer Holloway velmi touží, aby byla ve své práci herní specialistky povýšena. Právě odchází z firmy její bývalý nadřízený a ona by ráda zaujala jeho místo. Správně ale tuší, že ve firmě má velkou konkurenci. Náhle však dostane šanci místo získat. Do firmy totiž dorazí majitelka bohatého hotelového řetězce s požadavkem, aby Jenniferin zaměstnavatel, Alastair, pro její hotely vytvořil vánoční hru pro hotelové hosty. Alastair zprvu chtěl na zakázku nasadit své dva nejlepší pracovníky, Billa a Aidana. Billovi se ale zrovna narodil potomek a Bill kvůli tomu doslova utekl z jednání. Alastair tedy spíše z nouze požádal Jennifer, aby společně s Aidanem na zakázce začala pracovat. Jenže je to právě Jennifer, která Wandu Semlerovou, jak se majitelka hotelů jmenuje, ohromí svým nápadem romantické vánoční hry, která bude pomocí mobilní aplikace provázet hosty po zajímavých místech Chicaga. K tomu, aby se hosté dostali na další místo, musejí rozluštit jednoduchou malou hádanku, která je na něj dovede. Wanda je nadšena a Jennifer a Aidan ihned dostanou úkol na hře začít pracovat. Znamená to především vytipovat ve městě místa, která mohou hotelové hosty zaujmout. Posledním, dvanáctým místem, pak bude samotný Wandin hotel, kde dojde k vyhlášení vítěze hry na slavnostním večeru… (TV Nova)

(viac)

Recenzie (7)

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Vpodstate klasický pekný vianočný film od Hallmark, ale tu to fakt fungovalo nadmieru príjemne. Preto dávam 4 hviezdy (v danej kategórii jeden z fakt dobrých). O rok si zrejme pozrieme znovu :) ()

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Na imdb si to už dlho drží skóre nad 70, tak som bola úprimne zvedavá a mala celkom očakávania. A za mňa – dobre - môže byť! Jeden z tých lepších. Mám rada filmy s Tylerom Hynesom – vždy tam vnesie pohodu a zábavu. Zdá sa mi, akoby všetky tie jeho malé vtípky v jednotlivých scénach, ani nemohli byť všetky zo scenára - že sú to jeho improvizácie. A keď už sme pri zábave – o bola pekná myšlienka, zobrať zábavu naozaj vážne :-) ako dôležitý prvok života aj Vianoc. V takej firme na výrobu hier a pokladoviek by som aj ja rada pracovala. Hlavná fešanda Mallory Jansen mi pripomínala trochu Lily Collins a trochu Mirandu Otto – čiže bola veľmi pôvabná a šikovná. To, čím si prešla postava, ktorú stvárňovala, mi bolo blízke – naučiť sa uspieť v novom prostredí, postaviť sa za seba, veriť si... Vianočné Chicago bolo kúzelné a bolo vlastne akoby ďalšou hlavnou postavou vo filme. To je špecialitka Hallmarku – vybrať lowcost lokácie a dať im hrejivé srdce. :-) ()

Reklama

giovanni3 

všetky recenzie používateľa

Skvělý romantický film s úžasnou ústřední dvojicí. I děj působí strašně moc pozitivně a i vánoce tomu pomáhají. I tradiční dějový "zvrat" zde byl pojat krátce a tak neovlivnl negativními emocemi celý děj. Celkově velmi pohodový film, kde jsou 4* plně zasloužené. Na 5* to není už žánrem i tak jedna z top "romanťáren". ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"On the 12th Date of Christmas" už otvára trošku teritória, ktoré som od Hallmark Vianoc očakával. Predvídateľný príbeh s predvídatenými situáciami a klasickými klišé. Chýba len rozsvietenie stromčeka. Inak je to úplne všetko spracované od A po Zet. Romantická linka, vývoj ich vzťahu, následné nedorozumenie a samozrejme záverečný bozk. Proste klasika. Take nejdem to rozoberať detailne, pozrime sa na veci, ktoré sú podľa mňa spracované dobre. V prvom rade je tu dobrý nápad s hľadaním miest v Chicagu (niečo ako treasure hunt), ktoré vás môžu priniesť k niečomu zaujímavému. Je to dobrý nápad a spracované je to dobre. Je super, že si z toho všetkého aj Jennifer aj Aiden niečo vezmú a obaja sú celkom slušní herci. Dávajú do toho svoje maximum. Je tu niekoľko pekných scénok, no je škoda, že vieme ako sa film celkovo vyvinie. Okrem toho všetky skype hovory medzi Jennifer a jej babičkou sú otrasné. Ten centrovaný záber v tablete je tak neprirodzený, že to vyzerá viac ako skype hovor so sudkyňou Barbarou než reálny rozhovor medzi dvoma členmi rodiny. Film má však ešte aspoň dobre zapracovanú bočnú líniu ohľadom domu Aidenovho starého otca. A tu nebudem nič spoilovať. Tento film ma nenadchol, ale spadá do kategórie okey. Ak vám to stačí, čeknite si ho a prajem šťastné a veselé. Napriek tomu, že je ešte iba november. Hodnotenie: C ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama