Reklama

Reklama

VOD (1)

Komédia Hókus pókus 2 je strašidelným pokračovaním kultovej halloweenskej klasiky z roku 1993, v ktorej sa opäť objavujú rozkošne zlé sestry Sandersonové, aby spôsobili ďalší komediálny chaos. Uplynulo 29 rokov odvtedy, čo niekto zapálil sviečku čierneho plameňa a vzkriesil sestry zo 17. storočia, a tie sa chcú pomstiť. Teraz je na troch stredoškolákoch, aby pred svitaním v predvečer sviatku Všetkých svätých zabránili zlým čarodejniciam, rozpútať v Saleme novú spúšť. (Disney+)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Za starostou, který čeká ve frontě na jablka v karamelu, stojí muž a žena v kostýmu ďábla a hospodyňky v županu s natáčkami, což je odkaz na první film a role, kterých se zhostili Penny a Garry Marshallovi. (Dixieboy)
  • Scéna ze supermarketu je odkazem na scénu, která byla vystřižena z prvního filmu, kdy se několik záběrů objevilo v původním traileru k prvnímu filmu. V nich Mary (Kathy Najimy) popíjí dětský olejíček, protože věří, že je vytvořen z malých dětí. V nové verzi pijí s Winifred (Bette Midler) pleťové mléko pod názvem „Babyface“. (Dixieboy)
  • První díl Hokus Pokus (1993) byl původně během premiérového nasazení do kin pro Disneye propadák. Ale později se z filmu stala halloweenská klasika, zejména díky vydání na VHS (1994), DVD (2002), Blu-ray (2012), Digital HD (2018) a Ultra HD Blu-ray (2020) a pravidelným televizním reprízám. (NinadeL)

Reklama

Reklama