Reklama

Reklama

Inšpektor Lynley: Vražda v elitnej škole

(TV film)
  • Česko Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov (viac)

Obsahy(1)

Inšpektor Lynley kedysi navštevoval súkromnú prestížnu školu a v tomto čase sa mu ozval dávny priateľ, ktorého syn neočakávane zmizol práve počas školy. Vyšetrovanie uzavretej školskej komunity Lynleymu až príliš pripomína jeho študentské časy. Na druhej strane - kto iný ak nie on, dokáže preniknúť hlbšie ako ktokoľvek iný. Zdá sa, že aj seržantka Haversová, ktorá pozná pre zmenu svet šikany a zločinu takmer dokonale, bude vedieť do prípadu vniesť viac svetla. (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

mkubalikova 

všetky recenzie používateľa

Mladinký Superman! Mňam! Jinak klasická anglická detektivka. Lynley mi trochu připomíná mého milovaného Dalglieshe. Některé pozdější příběhy mám ale raději. 70% ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Skvělá atmosféra, perfektní herci, úžasná odpočinková záležitost. Tenhle seriál miluju už teď a je to fakt neskutečně zábavná záležitost se zajímavými případy navrch. Takže typická Anglie, kterou mám tak rád. A tenhle případ je hodně fajn, prostředí školy nikdy nezklame, navrch něco z Lynleyho minulosti a sledovat jeho vztah s Haversovou je prostě nádhera. Super a těším se na další díly. 75%. ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama