Reklama

Reklama

Neporazitelný

(seriál)
  • USA Invincible
Trailer 1
USA, (2021–2024), 13 h 42 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvorcovia:

Robert Kirkman

Predloha:

Robert Kirkman (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrajú:

Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Seth Rogen, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman, Max Burkholder (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(17)

Neporazitelný je americký animovaný televizní seriál o superhrdinech pro dospělé, který vychází ze stejnojmenné série Image Comics od Roberta Kirkmana, Coryho Walkera a Ryana Ottleyho. Seriál sleduje sedmnáctiletého Marka Graysona a jeho proměnu v superhrdinu pod vedením jeho otce, Omni-Mana, nejmocnější bytosti na planetě. Během své proměny se Mark ocitá v rozporu mezi svým osobním životem a superhrdinskými povinnostmi, kdy bude nucen dokázat, že dokáže být takovým hrdinou, jakým je jeho otec. (LUKICKK)

(viac)

Zaujímavosti (8)

  • Komiksová predloha vyšla prvý krát v nakladateľstve Image Comics v roku 2003. Vychádzala do roku 2018. Celkovo bolo vydaných 144 dielov. (toi-toi)
  • Viacero postáv bolo pre seriál prispôsobených podľa vzhľadu hlasových hercov. Na rozdiel od komiksovej predlohy sa menila farba pleti, rod či rasa postáv. Z postavy Marka Graysona sa tak stal Aziat (Steven Yeun), zo Shrinking Raya sa stala žena Shrinking Rae (Grey Griffin) či Amber Bennett dostala rovnakú farbu pleti ako jej herečka Zazie Beetz. (toi-toi)
  • Hrdnovia z Guardians of The Globe sú výrazne inšpirovaní postavami z Justice League od vydavateľstva DC Comics. Immortal nesie rovnaké schopnosti ako Superman, War Woman ako Wonder Woman, Aquarus vládne moru rovnako ako Aquaman, Darkwing má podobné zbrane a kostým ako Batman, Red Rush je výrane podobný s Flashom a každý tím má svojho marťana - Martian Man, respektívne Martian Manhunter. (toi-toi)
  • V každom diely sa zväčšuje krvavá škvrna na úvodnom titule epizódy. (toi-toi)

Neporazitelný - Myslel jsem, že jste silnější (2024) (epizóda) (S02E08)

  • Mark se měl v alternativní realitě potkat se Spidermanem, jako se potkal v původním komiksu, nicméně pro seriál se na to tvůrcům nepodařilo sehnat příslušná práva. V komiksu se také Mark potkal s dalšími postavami z marvelovského univerza, včetně Avengerů a Wolverina. (vojtaruzek)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (viac)

Reklama

Reklama