Reklama

Reklama

Kouzelná Nelly

  • Švédsko Nelly Rapp - Monsteragent (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10-ročná Nelly (Matilda Gross) sa so svojím psom Londonom rozhodne stráviť jesenné prázdniny u svojho excentrického strýka Hannibala (Johan Rheborg), ktorý žije v strašidelnom sídle na vidieku s hospodárkou Lenou-Slevou (Marianne Mörck). Nelly však nevie, že Hannibal nežije celkom normálny život. Čoskoro ju tak čaká dobrodružstvo plné upírov, duchov či vlkolakov. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Začína sa to dobre, má to pekný fantasy námet, deti by to mohlo baviť. Čím viac sa postupom času stretávame s hystériou a medzi monštrami nejde ani rozlíšiť, lebo samotné decko či luteránska farárka vyzerajú ako monštrá. Nelly nebola vôbec kúzelná. Ešte aj Pippi dlhá pančucha mi bola milšia. ()

Reklama

drobekOfMB 

všetky recenzie používateľa

film s obecně příznivými recenzemi, s chválou na jeho rychlou akci, humor a vizuální prezentaci. Na 56. ročníku udílení cen Guldbagge získal film pět nominací, včetně nejlepší umělecké režie , nejlepší herečky ve vedlejší roli a nejlepší původní skóre , vyhrál za nejlepší kostýmy a nejlepší make-up a vlasy . ()

Trixinka 

všetky recenzie používateľa

Moc nechápu ten český název - Kouzelná Nelly. Nabyla jsem dojmu, že se bude jednat o nějakou holčičku, která bude mít nějakou kouzelnou moc. Úvod filmu to tak nějak lehce i naznačoval, poté už mi bylo ovšem jasné, že tomu tak nebude. Proč tedy český překlad Kouzelná, nevím no. Jinak mezi krotiteli monster a samotnými monstry nebyl místy znát rozdíl, potkat onu farářku, tak zdrhám :) Hlavní hrdinka mohla být trošku roztomilejší a postava jejího otce mohla být v ději trochu déle. Fajn byla postava strýčka a té jeho kolegyně, docela mě bavili. Dívčí Frankenstein nebyl špatný, jen mi nějak uniklo, proč ji vlastně ta její matka stvořila - to nemohla mít děti, nebo byla vědkyně.... Hlavní "záporák" to zabalil příliš rychle, čekala jsem ještě nějakou zběsilou odplatu, ale bohužel. Celkově to nebylo úplně špatné, ale že bych to musela vidět ještě jednou se říci nedá. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Úvod do tejto rozprávky s hororovými prvkami ešte celkom funguje aj keď je zbytočne zbrklý a príliš narýchlo sa nám snažia vykresliť situáciu ústredných postáv. Roztržitý naivný otec a príjemná malá dcérka, ktorá nepôsobí tak typicky Hollywoodsky príliš sladko, ale skôr ako bežné tuctové dievčatko. Bohužiaľ, čím viac odhaľuje tajomstvá u nových príbuzných, tým viac sa ukazuje, že celá tá rozprávkovo-hororová mytológia za veľa nestojí. Hlavný záporák je jasný od začiatku a dáva si riadne načas, kým sa naplno prejaví. A dovtedy sa vlastne nič poriadne nedeje. Nelly sa len postupne zoznamuje s rôznymi príšerami a nadviaže kamarátstvo s jednou z nich. A to je všetko. Akcia tu žiadna  nie je. Triky a masky sú ok. Celkovo ale tuctový priemer, ktorý ma v polovici prestal nadobro baviť. 5/10. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Bohusläne (Švédsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama