Reklama

Reklama

Vraždící jazyk

(festivalový názov)
  • Veľká Británia The Killer Tongue (viac)

Obsahy(1)

Candy (Melinda Clarke) a její kluk Johnny (Jason Durr) vykradli banku a zpackali to. Candy se podaří utéct, ale Johnny je poslán do vězení. Zatímco si tam užívá "pěkné časy" se sadistickým dozorcem Screwem (Robert Englund), Candy se ukrývá v opuštěné hale a čeká tam na něj se svými pudlíky. Jednoho krásného dne opodál spadne meteorit a Candy jeho kousek omylem spolkne v polévce. Její pudlové se promění v děsivé mluvící bestie a samotné Candy se stane nemilá věc - její jazyk se hrozivě prodlouží, získá vlastní inteligenci a vlastní hlas a má jednu slabůstku. Rád totiž zabíjí lidi. (Morien)

(viac)

Recenzie (5)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Oj, tak to byla taškařice! Co zmůže nos ze Tří veteránů proti zdejšímu jazyku, který umí nafackovat, přiškrtit, prorazit hlavu, utrhnout hlavu a nebo chytit řádně v rozkroku! Melinda Clarková je comicsová šťabajzna střižená Mutantem a Janet Jacksonovou... Někdo tahá auto, jiný zase postel. A tahle postel na kolečkách, joj, kam se na ní hrabe ta ze Sluncí, sen.... Spíš než nahou kočku uvidíte nahatého chlapa, ale, ale Melindin latexový obleček musí ocenit všichni milovníci BDSM! Škoda, že půvabná jeptiška zůstala se striptýzem na půl cesty. A nejrozkošnější jsou vybuchující těla - PRSK, a nebožák/čka je všude....Hudba - Fangoria. Povedený kousek! ()

Topolos 

všetky recenzie používateľa

Vášnivá pejskařka si popálila jazyk o polévku z vesmírného bujónu a ten jazyk se evidentně tak nasral, že začal vraždit. Její čoklové tu dobrotu taky chutnali a změnili se v transky. K tomu přidáme ještě jeptišky z Aralky a šíleného vězeňské dozorce a všechno podtrhne autocunnilingus (chtěl jsem napsat autofelace, ale wikipedia mě vyvedla z omylu) hlavní hrdinky. Záležitost tak šílená, žesi zaslouží buď odpad, nebo 5*. Já se kloním k té druhé možnosti, vždyť má ten jazyk tak parádní hlášky.... ()

Reklama

Javad 

všetky recenzie používateľa

Strelený komediálny sci-fi horor v ktorom krásna Melinda Clarke (Candy) prechádza nečakanými zmenami podobne ako v NIGHT OF THE LIVING DEAD III (hrala zombie). Po tom čo prehltne kus meteoritu, začnú sa diať zaujímavé veci - jej telo sa pokryje čiernou vrstvou pripomínajúcou latexový oblek a z úst jej vychádza dlhočizný rozprávajúci jazyk, ktorý má nezadržateľnú chuť na ľudské mäso a je hrozne nenásytný. Candy ale nie je jediná, ktorá na vlastnej koži pocíti moc tohto záhadného úkazu z nebies a tak sa rozbieha kolotoč podivných, viac či menej žartovných a krvavých situácii. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Bláznivosť, na ktorej vidno, že bola inšpirovaná majstrami hororovej splatter komédie a ktorá bola tvorená tvorcami schopnými sa baviť. Gore je inštruktážne, humor ale akosi škrípe a zachádza skôr do trápnej paródie. Ako celok, to ale nejako nefunguje. Snímok má svetlé chvíľky, ale tá jazyčnica aj so svojimi transgender havkáčmi sa mi do hlavy veľmi nezaryje. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Keď strelenej ženskej spadne do polievky kus meteoritu a ona ho zožerie, obrastie latexom a v ústach sa jej usídli symbiont v podobe obrieho jazyku s prstami na konci. A jej pudlovia zmutujú na ľudských transvestitov! Vo veľa filmoch sa Ludia menia na netvorov po styku s mimozemským materiálom, ale Vražedný Jazyk je špecialita, je to totiž úchylná, absolútne psychedelická komédia vrhajúca po nechápajúcom divákovi hromadu bryndzových halušiek. Človek ani nevie čo si má o tom celom myslieť, buď sa jednoducho baví, alebo je pekne otrávený. Našťastie to má dostatočný spád a ponúkne aj pár pekne vypečených, zapamätaniahodných gagov. Či už scéna "toto je môj najlepší oblek", šťanie na rozpálený meteorit a následný výbuch močiteľa, alebo keď pošahanému riaditeľovi väznice spadne zo stožiara chlap do pojazdnej kadibúdky keď v nej práve tróni a celú mu ju roztrtká. nechýba nejaké to pekné gore, prebodávanie hláv a rozkrokov mutantným jazyčiskom či rozprskávajúci sa neboráci. V neposlednom rade poteší film aj zaujímavým obsadením, ústredná vyprsená jazyčnica Melinda Clarke ( známa ako sexi zombíčka z Return Of The Living Dead 3 ) vyzerá sakra nebezpečne, Doug "Pinhead" Bradley vždy poteší, ale najviac váľa excelentne vyšinutý Robert Englund na ktorého je naozaj radosť pozrieť. Ten chlap dokáže byť ozaj diabol. Killer Tongue je groteskne schizofrenická záležitosť, nevhodná pre bežného diváka, ale znalec podivných béčiek ako ja ju musí oceniť minimálne štyrmi hviezdami. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama