Reklama

Reklama

Špína z ulice

(festivalový názov)
Trailer

Obsahy(1)

Miesto deju: veľké newyorské autovrakovisko a špinavé ulice okolo neho. Hlavné postavy: špinaví bezdomovci. Kľúčová vec vo filme: ploskačky s alkoholom, predávané v malom obchodíku. Po preglgnutí sa s konzumentmi dejú divné veci - roztápajú sa a zo všetkých telesných otvorov im strieka krv a farebné grcky. ;-) (POMO)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (44)

petero 

všetky recenzie používateľa

Ani horor ani komédia. Problémom je, že na horor sa tam príliš málo zaoberá o tekutinu Viper a medzi prvým a druhým rozpadom je to 50minutový nezáživný, ukecaný a nevtipný pohľad do života bezďákov na vrakovisku, možno okrem pohadzovania odrezaného penisu. Splatter scény sú podarené, ale sú všetko možné len nie krvavé. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Amatérsky krčovité, vulgárne, buranské a komicky krvavé. Zo Street Trash by sa hodilo vystrihať 20 minút, venovaných zbytočným postavám, ale aj s nimi je celkom vydarenou amatérskou hračkou, ktorú ocenia hlavne milovníci najväčších pokleslostí. Už len vďaka kamere a neuveriteľným splatter scénam. ()

Reklama

Xeelee 

všetky recenzie používateľa

[FOD 2017] Hluboká sonda do života na ulici s nejlepší záchodovou scénou všech dob. Zažijte tu svobodu, kdy si můžete dělat co chcete, nemusíte vstávat do práce a nemusíte ani nic jinýho. Stačí si nějak sehnat chlast a jídlo. Jen vám to nemusí vždycky úplně sednout a rozpustíte se na hromádku slizu a kostí, ale všechno má i své stinné stránky. Špína z ulice je neskutečná jízda jedním šrotovištěm, jen pár dotáhnutejch dějovejch linií na konci mi přišlo poněkud křečovitejch a bez toho správnýho tahu na flašku. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Toto je asi jako kdyby Troma začala produkovat TV seriál ve stylu Ulice pro TV Nova, jen se trochu uklidnila, ubrala na nahotě, sexu a brutalitkách a z Ulice děj přenesla na staré vrakoviště. Charakterová hloubka postav by zůstala zachována, zápletka, napětí a hloubka příběhu taktéž. Přesto by to bylo v něčem lepší, bylo by to mnohem zábavnější. Na horror zapomeňte, tohle je čistá komedie, že se tam rozteče pár lidí, je pořád hlavně komické než nějak nechutné. ()

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Druhé dnešné stretnutie s trashovým americký hororom - komédiou. Veľmi sa mi páčilo prostredie medzi bezdomovcami, ich pseudohierarchia a spolužitie s chľastom a zapadnutým obchodom. Snímok môžeme kľudne označiť za splatter, vzhľadom na gore efekty, ktoré ma potešili a postupkom filmu sa zlepšovali. Bohužiaľ film má na mňa ako komédia dosť veľa vykecávania a vtipov (ktoré síce neboli trápne, ale zase ani nejako veľmi vtipné). Režisér mohol voliť rozumnejšiu stopáž. Aj tak, mňa ako človeka, ktorý nemá rád hororové komédie film celkom potešil. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama