Reklama

Reklama

Skutočný príbeh lásky Jennifer Carterovej (Jessica Rotheová) a Solomona Chaua (Harry Shum Jr.) sa začal tak ako mnohé iné. Stretli sa v bare, hneď si padli do oka a skôr, než sa nazdali, začali spolu bývať a šťastne žiť. Keď na večierku s priateľmi a rodinou Sol požiada Jenn o ruku, ona s radosťou odpovie kladne. Je to jedna z najšťastnejších chvíľ v ich živote, ktorú navyše sprevádza ich obľúbená pieseň Don't Look Back in Anger od skupiny Oasis. Začiatok ich nového života sprevádzajú nové výzvy, Solove kariérne ambície a spoločná túžba mať deti. Sol začne pracovať v úspešnej reštaurácii Jenninho bratranca ako kuchár. V decembri sa však dozvedia tragickú správu - Sol má pokročilú rakovinu pečene. Možno sa nedožije svadby plánovanej na koniec leta budúceho roka. Čakajú ich operácie, chemoterapia a neisté dni. Ťažké obdobie ich ešte viac zblíži. Túžba vziať sa nikdy nevyhasne, a tak sa s pomocou svojich priateľov snažia prostredníctvom darov získať peniaze, aby svoju vysnívanú svadbu stihli zorganizovať čo najskôr, najlepšie do dvoch týždňov, kým Sol bude ešte nažive. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (12)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Od začiatku do konca je jasné, ako to dopadne. Film len ťaží z krutej choroby u mladého, no neponúka nič viac len jednu svadbu, na ktorú sa vyskladali dobrí ľudia. Žiadny zvrat, prekvapenie, ide priamo k veci: očakáva od diváka slzy za niečo, na čoho vopred pripravil. Napríklad aj obsahom... Dá sa to však robiť aj obratnejšie. Skutočné utrpenie sa tu ani neukazuje, ukazuje sa len utrpenie z toho, že to už končí. No a na záver uvidíme, ako sa oproti reálnym osobám nominujú do filmov trikrát atraktívnejší herci. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Keby sa hodnotí len posolstvo a pointa, tak je to asi za 5*. Ale film ako taký by som popísal ako patetický a teatrálny! A to je niečo, čo ja osobne fakt nemusím. Samozrejme, nie som žiadny milovník citového vydierania a slzavých údolí (to je zas druhý extrém), ale robiť z filmu o trpkom osude mladých ľudí za každú cenu ódu na optimizmus, to tiež nie je žiadne terno. Ale inak bol film milý, ústredná dvojica sympatická, a po dejovej stránke to malo aj relatívne plynulý spád. No trochu mi v tom celom akosi chýbal realizmus, ktorý by sa dal nájsť kdesi v priesečníku optimizmu a pesimizmu. 3* ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Pribeh natoceny podla skutocnych udalosti,ktory pise sam zivot,v ktorom nie vzdy vsetko ide podla nasich predstav,no bohuzial aj to patri k nemu,no a samotny film sa mi velmi pacil,Jessica Rothe je naozaj kocka a ma krasny usmev,ale i jej herecky vykon bol na urovni,zatial co Harry Shum Jr. bol predsa len menej presvedcivy ako herec,ale na druhej strane je sympatak,suma sumarov,som spokojny...:⁠-⁠) ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

All My Life je výstižný názov tohto snímku podľa skutočných udalostí. Je to však len priemerný film pravdepodobne na jedno pozretie. Nie je to zlé, len už je podobných filmov veľmi veľa, napríklad nedávno som videla I Still Believe (2020) a to bolo lepšie. Vybrali veľmi sympatickú a peknú herečku, celé to bolo také optimistické, film má zopár pekných myšlienok, celkovo hodnotím tak na 60%. Now or never!!! ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film „All My Life“ je takým true-based príbehom, ktorý nie je možný „absolvovať“ bez toho, aby vás neriadili emócie a pocity. Len ten nevie precítiť ten film (príbeh), ktorý s podobným príbehom (alebo osobou, ktorá malá vážnu nemoc) sa nestretol. Dvojica Jessica Rothe / Harry Shum Jr. hrá primerane, ale tá emocionálna škála je menšia, akým je predpoklad. Solomona (jedna z hlavných postáv) mi fakt bolo ľúto. P.S.: Jessica Rothe je stále očarujúca. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (3)

  • Obľúbená pieseň zamilovaných hlavných postav je "Don't Look Back In Anger" od britskej skupiny Oasis. (ShortyIC)
  • Film je natočený na základe skutočného príbehu o Solomonovi Chauovi, ktorý zomrel na rakovinu pečene vo veku 26 rokov. (ShortyIC)
  • Natáčanie prebiehalo v New Orleans od 31. októbra do 20. decembra 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama