Reklama

Reklama

Línia horizontu

  • Česko Linie horizontu (viac)
Trailer 2

Bývalý pár Sara (Allison Williamsová) a Jackson (Alexander Dreymon) zhodou okolností spoločne cestujú na svadbu priateľa, ktorá sa koná na ostrove Maurícius. Sara zmešká poslednú loď na ostrov a podarí sa jej zohnať pilota a priateľa Freddyho Wymana (Keith David) s jednomotorovým lietadlom. Na jej prekvapenie do lietadla nastupuje aj Jackson. Sara si sadne k Freddymu na miesto druhého pilota, pretože Jackson spí. Po niekoľkých minútach po štarte dostane Freddy smrteľný infarkt a lietadlo začne voľne padať, pretože ho nikto neriadi. Autopilot je poškodený, Sarah ani Jackson nemajú tušenie, kde sa nachádzajú a ako s lietadlom pristáť, aj keď ona má nejaké základy pilotovania, ktoré ju naučil Freddy. Pod nimi sú kilometre oceánu, nad nimi obloha a desivá búrka, ktorá sa ich chystá čoskoro pohltiť. Sara s Jacksonom majú len jeden jediný pokus, a potom už niet cesty späť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (41)

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Pamatujete seriále Věřte Nevěřte? tak tohle je něco na ten styl. Ženská s chlápkem letí letadlem na svatbu její kamarádky (jelikož nestihla trajekt) mezitím pilot umře a letí s ním ta ženská co se to učila kdysi před rokem chvílu. Zní to debilně a bude hůře nejen , že s tím umí profesionálně řídit což by se asi z pár lekcí nenaučila, ale dokonce si umí vylézt na to letadlo a dolévat tam chlast jako palivo. Její kolega jí zdatně konkuruje ten zase dokáže za letu opravovat a lepit páskou poškozenou nádrž. Jako já dokážu snést cokoliv , ale tohle má takový stupeň debility a tolik wtf momentů, že i na mě je to síla už chyběl jen nápis podle skutečné události. 0 procent ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Páreček letí do teplých krajín, aby tam šli niekomu na svadbu, čo je správne rozhodnutie. Veď keď si už mám dodrbať život, tak nech pri tom svieti aj slnko. Lenže ako tak letia, pilot sa porúča na druhý svet, čo sa stáva, keď si za letového inžiniera vyberiete deväťdesiatročného černocha, ktorý už pri nástupe vzdychá ako nabaštený hroch. Ešte vyriekne jedno-dva životné múdra a už je na druhom svete. A tak tu máme ďalší diel Leteckých katastrof s tou obmenou, že tu viete vopred, ako obaja bez problémov prežijú, lebo hlúposť nevymiera. Samozrejme, že od takéhoto braku nemôžete čakávať ani trochu realistický scenár. V búrke takej, že by aj ostrieľaný pilot zhebnul od strachu hysterická žena riadi ako by to bola Play station. I ona čoskoro chce napodobniť osud kolegu z Black Lives Matter, ale podarí sa jej prebudiť, pretože na ňu jej frajer ziape ako zmyslov zbavený. A on si to môže dovoliť, pretože je to Uthred z Last Kingdom. Aj vďaka tomu sa mu zrejme podaril výstup mimo lietadla, kde sa v rýchlosti nad 200 km v hodine kľudne drží jednou rukou kľučky a druhou sa snaží šrubovať. Potom zrobí ešte pár výpadov jednou rukou sťaby ostrieľaný eskamotér, filigrantsky sa zavesí ako orangutan, trochu pobalansuje na kolese a už je späť v lietadle. Škoda, chýbala mi tam ešte stojka na hlave, ale nakoniec nič nie je márne, neskôr sa o to pokúsi jeho frajerka, dokonca rovno na krídle pri dopĺňaní paliva. MacGyver by kukal jak puk. Toto je suverénne jeden z najhorších filmov desaťročia, ktorý sa ale oplatí pozrieť. Ja som sa nepretržite smial. ()

Reklama

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

No já mít v chýši na tropickém pobřeží všemu svolnou Allison Williams, tak předně udělám vše pro to aby mi z chýše ráno neutekla :-). Tahle herečka je fakt kočka a ty její pohledy a hlas... Vaúúúú. No ale teď se trochu uklidníme a k filmu. Začátek super, chemie mezi hlavními hrdiny také. Až k zásadní události na palubě letadla (nebudu spoilerovat) vše ok. Pak se bohužel začnou dít zbytečné a těžko uvěřitelné věci jako jednoruční ručkováno po křídle za letu atd.. Obzvláště štíhlounká vychrtlá Allison, která váží tak 50 Kg i s náušnicemi, prstýnkem a páskem se obávám by byla odfouknuta než by v láhvi rumu jednou zakloktalo... Ale ke konci se to docela zase dostalo na reálnou kolej a musím říct, že mně to bavilo. Samozřejmě , já tyhle filmy rád. Letadlo, nekonečné moře... Pokud se tohle někomu líbilo pak rozhodně doporučuji film Against the Sun (2015), tedy pokud vám ovšem budou stačit 3 letci z amerického námořního bombardéru a oželíte absenci nějaké té kočičky. Dávám za 3 lahve rumu od Sama. * * * ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Je zajímavý, že tady někteří mimoni kritizují fakt, že film je naprostej výmysl a nesmysl a děsná kravina. No jasně že je to nesmysl a kravina, podobný filmy přece jsou, MUSÍ BÝT nesmyslnými kravinami, to se od nich jaksi očekává, ba dokonce vyžaduje, kdo tohle nechápe, je asi trochu opožděnej. Ale nikdo se tu zatím kupodivu nepozastavil nad tím, jak příšerná kreatura je hlavní hrdinka Sara. Sara je... jakej je vlastně ženskej ekvivalent "borečka"? To je fuk, je to prostě děsně cool a cute a fine a sexy pipka. Umí žít jako slečinka ve velkoměstě Londýně a zároveň i jako rebelka a plážová hippinda na Mauritiu nebo kde. Hulí trávu, kterou kupuje od místních hustejch narkonegrů, kteří ji všichni znají a kámoší s ní a mají ji rádi. Má i spoustu jiných sexy plážových kámošek a kámošů, kteří (jak jinak) ji všichni mají rádi. Dostane každýho chlapa jakýho si zamane. Umí pilotovat letadlo; to se hodí, když za letu zhebne pilot (kterej s ní čistě náhodou kámošil a měl ji rád). Umí dávat rychlou provizorní první pomoc, jako nějaká zdravotnice od Specnaz. Udrží se jednou rukou na křídle letadla za letu (druhou do nádrže dolejvá fuel z flašky od rumu). A to nejdůležitější - má naprosto příšernou dikci a smích. Jestli si pamatujete Jerri z druhýho Survivora, tak Sara je skoro jako ona - nanervylezoucí neustále kvokající a borečkující skinny bitch. Jen s tím rozdílem, že Jerri byla sexy. Sara není. Pochcat a zapálit. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Horizon Line" je vskutku zážitok, aký sa len tak hocikde nevidí. A myslím si, že o pár mesiacov neskôr si ho budete môcť užiť v televíznej ponuke kanálov ako sú DajTo alebo Prima Cool, keď budú mať záujem priniesť nejaké katastrofické thrillery. Toto síce nie je katastrofák, no inteligenciu to má často na rovnakom leveli. V lepšom prípade vám prídu riešenia, s ktorými naši hrdinovia prídu ako vysoko otázne, v horšom prípade budete mať pocit, že si z vás scenárista Matthew Stuecken robí bláznov. Ja dávam filmu vyslovene len body za snahu. A snažil som sa to brať celkom seriózne. Keď tu máme scénku so zalepením diery, z ktorej uniká palivo, nejako som to ešte bral. Keď už ale mali liať rum do palivovej nádrže na krídle a naša hrdinka Sara sa tam drží jednou rukou a druhou tankuje, tak už som mal pocit, že sme tu fakt vo svete totálnych bláznov. Na konci dokonca budeme mať aj žralokov. Ale popravde tu ani nemajú žiadny reálny význam, lebo ani nezaútočia. Len sa tam nejakí ukážu pod hladinou. Sú tu zbytočné scénky ako keď sa napríklad naša dvojica snaží odľahčiť lietadlo tak vidíme ako pod nimi pláva loď a veci padajú vedľa nich do vody. Má tá scénka nejaký význam pre zvyšok filmu? Žiaden. Plus si myslím, že náš hrdina by sa v tak dlhom čase pod vodou určite utopil. Je to proste absolútny nezmysel, ktorý sa ale nesnažil byť inteligentný, ale udržať nás nejako v napätí. A v tomto smere som nemal pocit, že by ma to nebavilo a zvládol som to pozerať bez nejakých stavov zúrivosti od začiatku až do konca. Nemá to moc inteligenciu, ale sledovať ma to bavilo. Ale je to film, ktorý môžem odporúčať. Iba ak máte radi podobné thrillerové blbosti. Hodnotenie: C ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama