Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vrah mladej ženy, prezývaný Modrofúz, sa ukrýva v Paríži. Lucille (Jean Parker) a jej priatelia stretávajú bábkara Gastona Morrella (John Carradine). Pozve ich na svoju show, ktorá sa koná nasledujúcu noc. Potom sa mu Lucille ponúkne, že bude šiť kostýmy pre jeho nasledujúcu show. Gaston prijíma a cíti, že spolupráca môže prerásť v lásku. Lucille tuší, že Gaston ukrýva tragickú minulosť. Toto konanie však prebudí žiarlivosť v Renee (Sonia Sorel), Gastonovej občasnej milenke. Lucillina mladšia sestra Francine (Teala Loring) sa vracia do Paríža a jej priateľom je inšpektor Lefevre (Nils Asther), ktorý pátra po Modrofúzovi... (matriosa)

(viac)

Recenzie (7)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Film sam o sebe je spatny, rezisersky rutinne natoceny, hercom sa nedali verit herecke vykony, ale zaklad - Modrovous je v realite. Volal sa dabelsky baron Giles De Rais, zil vo Francii, v rokoch 1432 - 1439 sa datuje jeho zabijacka aktivita. Oktavianus ma s tou nudou pravdu, film je sam o sebe len ciry priemer . 58 % ()

Reklama

Oktavianus 

všetky recenzie používateľa

Nudná a především nezáživná hloupost. Carradine má celou dobu jen jediný výraz. Plusem jsou pouze dvě hezké herečky, a to na tu dobu mimořádně, a poměrně bezcitné vraždy. Jinak je to velmi nezáživné. O žádnou žánrovou klasiku, jak tu píše LiVentura, fakt nejde. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Bluebeard“ je snímek, který velmi zestárnul a je to na něm vidět. Hovořit o hororu už je trochu problematické, protože dnes by takový film nevystrašil nejspíš někoho. Dá se na něm obdivovat herectví herce v hlavní roli, Carradine je prostě dobrý, dá se obdivovat černobílá kamera a použití stínu, ale jinak je snímek spíše průměrnou podívanou, která vás nevytrhne. Nejspíš si ji nebudete dlouho pamatovat. ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Výstižnější komentář než uživatel erased o tomto filmu snad vůbec napsat nejde. Má to příšernej příběh (hlavně ty policajti jsou dementnější než v jiných filmech) a navíc je to strašná nuda, která mě donutila k tomu na tři hodiny si jít zdřímnout než jsem to mohl dokoukat. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama