Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štyri osirelé deti, chránené starým klaunom, sa dostanú do putovného cirkusu. Sú to odvážni artisti na hrazde. Jedno dievča spomedzi nich, Aimee, miluje jedného z chlapcov, Fritza, no Fritz je očarený atraktívnou ženou, ktorá mu hádže ruže a navedie ho na ľahkomyseľný život. Kvôli tomu Fritz nezachytí hrazdu počas jedného vystúpenia. Aimee sa snaží získať Fritza späť, no neuspeje. Počas ďalšieho vystúpenia Aimee a Fritz spadnú z hrazdy. Dievča sa rozhodlo spáchať samovraždu a vzalo Fritza so sebou... V ozvučenej verzii boli posledné dva kotúče nahradené happy endom, v ktorom spadne iba Aimee, no prežije. (matriosa)

(viac)

Recenzie (3)

rivah 

všetky recenzie používateľa

Hodnocen odhadovaný tvůrčí výsledek ztraceného filmu podle rekonstrukce Janet Bergstrom (2003) nazvané MURNAU'S 4 DEVILS: TRACES A LOST FILM. Komentovaná rekonstrukce podle plakátů, programů, informací a hlavně fotografií herců, interiéru a impresivních, stínovaných kreseb (uhlem?) ukazujících, jak pečlivě Murnau film připravoval. Doporučuji! ()

PetraMishka 

všetky recenzie používateľa

Hodnoceno na základě eseje Murnau's 4 Devils: Traces of a Lost Film, která nabízí za pomoci ukázek kreseb a fotografií náhled do toho, jak tento ztracený film vypadal a o čem byl, ale i vysvětluje problémy spojené s jeho dokončením, ozvučením a existencí 4 konců. Pokud by byl film jednou nalezen, jaký z konců by obsahoval? I kdyby to byl ten nejméně nápaditý, který si před genialitu Murnaua prosadili producenti, i tak by to bylo dílo vysoké kvality, tím jsem si jistá. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Tento film je považovaný za stratený. (matriosa)

Reklama

Reklama