Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspešný podcast bývalého vynikajúceho strelca Mariána Gáboríka, alias Brambora, a exkluzívneho hokejového analytika RTVS Borisa Valábika, prechádza do TV podoby. Dvaja moderátori, jeden hosť, nečakané otázky na telo zo zákulisia sveta športu či šoubiznisu. (RTVS)

Recenzie (7)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Dlho som rozmýšľal, akým spôsobom mohol niekto dať reláciu takému truľovi ako je tento Valábik. V športe nič nedosiahol. Počas svojho krátkeho pôsobenia v NHL strelil jeden gól. No rozdáva rozumy ako by bol členom hokejovej siene slávy. Tie jeho chytrácke kecy sa nedajú počúvať a na tú jeho arogantnú držku sa nedá pozerať. Je pravda, že ten kto sa nevie chytiť roboty, len hľadá všelijaké pofidérne príležitosti ako zarobiť. Tak ma napadá, že načo skoro na každej druhej vysokej škole je masmediálne štúdium, keď potom v médiach robia moderátorov nýmandi ako je Valábik. Vyfabrikovaná slniečkárska "hviezda", namyslený chrapúň. Mimochodom, na základe zmluvy medzi Jaroslavom Rezníkom a produkčnou spoločnosťou Dana Dangla je cena jednej relácie "Boris a Brambor" 16 200 €. Takže zazmluvnených 32 častí bude stáť 518 400 €, na ktoré sa povinne zložia platitelia koncesionárskych poplatkov. Hodne vysoká suma za takýto odpad! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nevtipné a nudné. Asi som už presýtený z Čekovského a jeho hovnových okuliarov, pretože som videl len jednu časť, kde sa objavil tento pán. ()

Reklama

Heso 

všetky recenzie používateľa

Bitkař Borisko Valábik a rychlík Majo Gáborík aka Brambor se neproslaví jen hokejem ale i díky TOP podcastům. No a za chvíli vidíme Borisa a Brambora i v telce. Obě hokejky přišly s něčím co tu ještě nebylo a tu šanci perfektně proměňují. Především je ale vidět že oba bývalí hráči NHL nemají v hlavě jen hokej. U obou se příjemně pobavíte a i se dozvíte spoustu zajímavých věcí. Pořad i podcasty mají vše co mají mít, vítěz Stanley Cupu s LA Kings Brambor přispívá především svým humorem a velmi rozumný Boris Valábik svým profesionálním přístupem...kdo by to do bývalého bitkaře řekl? Příjemná oddychovka nejen pro fanoušky sportu. Pánové, děkuji vám za to, dávám palec nahoru a nepřestávejte! ()

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa

Zábavná relácia so zaujímavými hosťami nielen zo sveta športu. Aj keď teda ja mám radšej tie športové, respektíve najradšej čisto hokejové časti. Cca 40-minútové diely rýchlo odsýpajú. Od začiatku do konca sú pretkané humorom. Navyše skrz rôzne rubriky som sa podozvedal o hosťoch, ale aj o našich moderátoroch zaujímavé veci. Možno by som pridal viacej akcie, keďže je to primárne športová talk-show. Čo sa týka samotných moderátorov, tak to je vidieť, že už dačo majú za sebou a svoju úlohu zvládajú na výbornú. Musím povedať, že z rečníckeho hľadiska je na tom lepšie Valábik, no niet sa čomu čudovať. Super záležitosť! Dúfam, že od septembra pokračujú. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama