Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originálna snímka plná nečakaných situácií, emócií, dojemných chvíľ, ale aj zábavy odkrýva rodinné vzťahy u Skálov, kde „vládne“ známa herečka Skálová v podaní Jiřiny Bohdalovej. Jej syn stvárnený Karlom Rodenom rieši svoju prostorekosť a priateľku. U Pazderkov sa zase preberajú nepozvaní hostia a vzájomné vzťahy, ale pri sviatočnom stole sa nakoniec stretnú všetci tí, ktorí tam patria. Na horách sa sviatky rozhodne osláviť Viktorova rodina, ktorá rieši manželský ,,štvoruholník,, – on, ona, jej milenec a opatrovateľka v podaní Hynka Čermáka, Jany Plodkovej, Jana NedbalaSáry Sandeva. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (265)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Docela milé české překvapení, které jsem myslel, že budu po 15 minutách nenávidět, ale nakonec na mě dolehla vánoční atmosféra o něco dříve, podobně jako loni u Přání ježíškovi. Samozřejmě, že to není žádná vzletná filmografie, ale to, co to chce divákovi předat, to předává vrchovatě a diváka pobaví. ()

Tosim 

všetky recenzie používateľa

Postav jako na tři filmy, unylé vyprávění, subjektivní čtyři hodiny, herci nemají co hrát (vyjma Hynka Čermáka a trochu Jiřího Lábuse), špatně motivované postavy, spousta dohadů a nepravděpodobných situací. Zprvu (a i podle ohlasů) to vypadalo na nejsnesitelnější film od Pavláskové minimálně za deset let, ale dopadlo to jako vánoční peklo. 30%. ()

Reklama

mira007 

všetky recenzie používateľa

Česká vánoční komedie jako směska různých příběhů z 24.12. přičemž některé měly i potenciál pobavit - zajímavý Roden, nebo Plodková vs. Nedbal, jiné byly nudné klišé Polívka vs. Fialová a některé vyloženě trapné jako zamilovaný kněz Plesl. Jsou Vánoce, tak tomu nadělím dvě hvězdy za silné obsazení a asi dva povedené vtipné momenty. Vidět to v létě, dám jednu hvězdu ze slušnosti. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Bol som ukecaný, lepšie povedané prehlasovaný, keď sa blížia najkrajšie sviatky roku aby sme si mohli pozrieť tuto vianočnú baladu o tom, že ani herecké hviezdy nezaručia filmu patričný úspech. Hneď od začiatku ma iritovala dvojica  Kaiser- Labus a aj celkove príbehy nezáživných postav išli mimo mna. Postavy nezáživne a dianie vo filme strašne pomalé a fádne. Silne herecké osadenstvo, ale aj tak som sa celu dobu tesil len na kontakt Pierre Richarda s týmto nezáživným filmom. Roden hral to, čo nikdy nerobil, totálneho debila a aj keď Bohdalová to tým svojim šarmom poháňala dopredu, nebolo to nič platné, lebo celé to bolo utopene v trápnosti a v gýči. Nevidel som nič od tejto režisérky, ale po tomto filme už po tom vážne netúžim Slabé 2*. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane pár fórov vyšlo parádne a nebolo ich úplne málo. Na strane druhej vianočnú atmosféru skoro vôbec necítiť, všetci sú na Štedrý deň na verejnom klzisku, namiesto rodiny sa zase riešia podvody a neúspešné vzťahy. Nakoniec to nedospeje k ničomu jasnému ani sladkému, ale pozitívne a na rok 2022 prekvapujúce, sneh sa tu netopil, pretože všetci mali normálnu telesnú teplotu. ()

Galéria (133)

Zaujímavosti (6)

  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)
  • V kapele Roberta (Filip František Červenka) hraje na kytaru a zpívá Michal Skořepa, český zpěvák, skladatel, hudebník, producent a výtvarník, jenž se proslavil jako frontman rockové kapely Stroy a také svým autorským projektem Pan Lynx. (rublik05)
  • Televizní premiéru na kanále ČT1 sledovalo téměř 1,5 milionu diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama