Reklama

Reklama

After: Puto

  • Česko After: Pouto (viac)
Trailer 5

VOD (1)

Obsahy(1)

Štvrtý diel romantickej ságy sa začína tam, kde sa predchádzajúci film skončil. V Londýne na svadbe Hardinovej mamy. Hardin sa nedokáže zmieriť so šokujúcim odhalením o svojom skutočnom otcovi. Začína sa prepadať do temnoty svojej duše a utápať v alkohole. Tessa sa vracia do Ameriky, kde ju postihne osobná tragédia. Vzápätí za ňou prichádza aj Hardin, aby jej poskytol oporu. Je však už príliš nevypočítateľný a boj s vlastnými démonmi ho pohltil natoľko, že situáciu len zhorší a ich krehký vzťah privedie až na pokraj konca. Tessa si uvedomuje, že napriek túžbe a láske, ktorú k Hardinovi cíti, prišiel čas, keď musí začať myslieť na seba, na svoje šťastie. Čas, keď si musí vybudovať vlastný život. Odchádza do New Yorku, aby začala odznova. Zlomený Hardin sa po čase rozhodne opäť o Tessu bojovať, ale možno už je príliš neskoro. Tessa dávno nie je nevinnou študentkou, uvedomuje si svoje životné možnosti a možno dokáže byť rovnako krutá ako kedysi Hardin. Pri každom spoločnom stretnutí je vášeň silnejšia ako oni dvaja a nedokážu jej odolať. Oplatí sa však o takúto lásku bojovať za každú cenu? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 5

Recenzie (30)

angel74 

všetky recenzie používateľa

Na romantickou filmovou sérii After musíte pohlížet optikou teenagerů, kterým je primárně určena. Pak pravděpodobně budete v hodnocení shovívavější. Kdyby mi bylo znovu patnáct, asi by se mi to poměrně líbilo. Nechybí tady láska, touha, vášeň a chtíč, ba ani zklamání, bolest či naděje. Děj navíc doprovázejí srdceryvné písničky. V tom bych si nejspíš spokojeně libovala. Dnes už mě ovšem celkem otravuje ta hromada ohraných klišé a jistá scenáristická impotence. I když zrovna v tomto snímku se příběh aspoň trochu rozvíjí a posouvá dál. (50%) ()

Ondatra 

všetky recenzie používateľa

Pořád to stejný dokola. Jednou ten vztah je nahoře, jednou dole. Ale stejně všichni víme, že ten vztah nikdy neskončí dobře a že tam budou vždycky problémy ať už na straně Tessy nebo na straně Hardina. Zároveň mi přijde, že pokud se zrovna jedná o problémy mezi hlavními postavami, tak jediné řešení, které oni znají je sex. Proto polovina filmu, ať už tohoto nebo předešlých dílů jsou jenom sexuální scény, které už mi začínají lézt krkem. Chápu, že série je cílená na náctileté, ale tvůrci by občas mohli přijít s něčím jiným. Celý příběh je akorát obzvláštněn zprávou z minulého dílu a smutnou událostí tohoto pokračování, kterou vám samozřejmě neprozradím. Nic nového jinak čtvrtý díl nepřináší. 3,5/10 ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nuž... čo mám vlastne ešte povedať? Po tom, ako sme mali najprv povedané, že toto bude finále sa podľa všetkého v auguste tohto roku dokončilo tajné pokračovanie s názvom "After Everything" a tým pádom sa to finálne "To Be Continued" vysvetľuje asi lepšie. Ja som však chcel konečne tu celú túto sériu uzavrieť a mať od nej navždy pokoj. A miesto toho bude pokračovanie a v pláne sú už aj dva prequely "Before" a ešte nepomenovaný "Before 2". Takže očividne toto stále veľa ľudí podporuje a chcú vidieť, či si Hardin s Tessou prejdú znovu tým istým kolotočom scénok čo naposledy. Pravdou je, že žiadny z predošlých filmov ma nebavil a "After Ever Happy" nie je žiadnou výnimkou. Možno to nie je až tak hrozné ako bolo "After We Fell" no stále sa dočkáme veľkého množstva scénok, ktoré poznáme. Zase sa pohádajú, zase sa niečo stane, zase sa udobria, zase Hardina po udobrení niečo nasere... a proste dokola dokola znovu a znovu všetko čo sme videli a dokopy to smeruje len k finále, ktoré síce je trošku zaujímavé... no keby sa to rozhodli tu nejakým spôsobom uzavrieť, možno by som to ocenil viac. Úvod je neskutočne nudný a celé sa to začne dvíhať až momentom, kedy sa Hardin rozhodne bojovať so svojimi démonmi a podarí sa mu niečo docieliť. Nebudem prezrádzať čo, no spôsob akým je to spracované je podľa mňa celkom chytré a dáva mi dôvod, aby som film úplne nezatratil. Pretože konečne som mal pocit, že sám chce so sebou niečo zmeniť. A nie, aby ho Tess furt chcela zachrániť a on bol potom chvíľku dobrý a zase sa spustí. Film má aj menej tuctových sex-scénok s popovými muzikami, miesto toho tu máme viac utrápených scénok... no proste gýčovitá fraška, akú sme videli už miliónkrát. A aj keď tu bola možno väčšia snaha, tak celé je to proste režírované rovnako ako všetky predchádzajúce filmy a mne už dochádzajú arguementy k tomuto. Ako dlho sa dá hovoriť donekonečna to isté? Hodnotenie: D ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No viditelne sa tvorcovia filmu absolutne nikam neposunuli a stagnuju v sra*kach,viac-menej je to o tom istom ako v tretom dieli,hadky,zmierenie,je*acka,lutovanie sa,slzy,chlast,no jednoducho telenovela v americkom style,najviac ma se*ie Hardin,je to ta najje*nutejsia postava v historii filmu,ko*otko na pohladanie,ale zbytocne sa budem rozculovat,jedna hviezda za hudbu a uz som mal moznost vidiet aj piate pokracovanie,ktore tiez nestoji za vela,no chvalabohu je definitivny koniec tejto serie a to tak vyborne zacala,no co uz,nie su kazdy den Vianoce...:⁠-⁠) ()

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tady už nefunguje vůbec nic a nejvíce, spíš nejméně, scénář. Nevím jak je na tom knižní předloha, ale jestli to je podobně nefunkční blbost, tak chudáci čtenáři, kterým se to líbí. Celkem dobře se to srovnává se sérií 365 dní. A v porovnání s After, minimálně třetím a čtvrtým dílem, je polská záležitost suverénní vítěz. Má totiž minimálně pěkné záběry jižní Itálie. Ve čtyřce After není totiž vůbec nic. Tiffin je furt stejný pako, Langford je možná tak pěkná a herecky o chlup lepší než její středobod vesmíru, ale Tessa tu je neuvěřitelně pitomá postava. Na prostoru 90 minut se tihle dva - rozejdou, dají se dohromady, zase rozejdou, zase se dají dohromady a na konci se rozejdou, aby ho ona zase chtěla. Možná jsem něco vynechal, ale myslím, že to nejdůležitější jsem napsal. Nejspíš tam jsou i nějaké časové skoky, ty jsem ale buď vůbec nezaregistroval, nebo tu nejsou skoro načrtnutý. Proto je to celý tak šíleně natočený. Příběh tu prakticky neexistuje, chemie mezi hlavní dvojící možná byla v prvním a druhým dílu, ale tady už je to totálně vyčichlý a nefunkční...nefunkční je ale celý tenhle film. A to mě prosím čeká ještě (snad) závěrečný pětka.... uf. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Film je natočený podle stejnojmenné knihy od Anny Todd. (ČSFD)
  • Filmovalo sa predovšetkým v bulharskom hlavnom meste Sofia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama