Reklama

Reklama

After: Puto

  • Česko After: Pouto (viac)
Trailer 5

VOD (1)

Obsahy(1)

Štvrtý diel romantickej ságy sa začína tam, kde sa predchádzajúci film skončil. V Londýne na svadbe Hardinovej mamy. Hardin sa nedokáže zmieriť so šokujúcim odhalením o svojom skutočnom otcovi. Začína sa prepadať do temnoty svojej duše a utápať v alkohole. Tessa sa vracia do Ameriky, kde ju postihne osobná tragédia. Vzápätí za ňou prichádza aj Hardin, aby jej poskytol oporu. Je však už príliš nevypočítateľný a boj s vlastnými démonmi ho pohltil natoľko, že situáciu len zhorší a ich krehký vzťah privedie až na pokraj konca. Tessa si uvedomuje, že napriek túžbe a láske, ktorú k Hardinovi cíti, prišiel čas, keď musí začať myslieť na seba, na svoje šťastie. Čas, keď si musí vybudovať vlastný život. Odchádza do New Yorku, aby začala odznova. Zlomený Hardin sa po čase rozhodne opäť o Tessu bojovať, ale možno už je príliš neskoro. Tessa dávno nie je nevinnou študentkou, uvedomuje si svoje životné možnosti a možno dokáže byť rovnako krutá ako kedysi Hardin. Pri každom spoločnom stretnutí je vášeň silnejšia ako oni dvaja a nedokážu jej odolať. Oplatí sa však o takúto lásku bojovať za každú cenu? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 5

Recenzie (30)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nuž... čo mám vlastne ešte povedať? Po tom, ako sme mali najprv povedané, že toto bude finále sa podľa všetkého v auguste tohto roku dokončilo tajné pokračovanie s názvom "After Everything" a tým pádom sa to finálne "To Be Continued" vysvetľuje asi lepšie. Ja som však chcel konečne tu celú túto sériu uzavrieť a mať od nej navždy pokoj. A miesto toho bude pokračovanie a v pláne sú už aj dva prequely "Before" a ešte nepomenovaný "Before 2". Takže očividne toto stále veľa ľudí podporuje a chcú vidieť, či si Hardin s Tessou prejdú znovu tým istým kolotočom scénok čo naposledy. Pravdou je, že žiadny z predošlých filmov ma nebavil a "After Ever Happy" nie je žiadnou výnimkou. Možno to nie je až tak hrozné ako bolo "After We Fell" no stále sa dočkáme veľkého množstva scénok, ktoré poznáme. Zase sa pohádajú, zase sa niečo stane, zase sa udobria, zase Hardina po udobrení niečo nasere... a proste dokola dokola znovu a znovu všetko čo sme videli a dokopy to smeruje len k finále, ktoré síce je trošku zaujímavé... no keby sa to rozhodli tu nejakým spôsobom uzavrieť, možno by som to ocenil viac. Úvod je neskutočne nudný a celé sa to začne dvíhať až momentom, kedy sa Hardin rozhodne bojovať so svojimi démonmi a podarí sa mu niečo docieliť. Nebudem prezrádzať čo, no spôsob akým je to spracované je podľa mňa celkom chytré a dáva mi dôvod, aby som film úplne nezatratil. Pretože konečne som mal pocit, že sám chce so sebou niečo zmeniť. A nie, aby ho Tess furt chcela zachrániť a on bol potom chvíľku dobrý a zase sa spustí. Film má aj menej tuctových sex-scénok s popovými muzikami, miesto toho tu máme viac utrápených scénok... no proste gýčovitá fraška, akú sme videli už miliónkrát. A aj keď tu bola možno väčšia snaha, tak celé je to proste režírované rovnako ako všetky predchádzajúce filmy a mne už dochádzajú arguementy k tomuto. Ako dlho sa dá hovoriť donekonečna to isté? Hodnotenie: D ()

John80 

všetky recenzie používateľa

4.časť a stále dookola to isté spojené s citovým vydieraním nesympatickeho Hardina , herečka v úlohe Tessy je veľmi pekná ale Hardin sa k nej vôbec nehodí, v každej časti sa snaží hrať na niečo čím nieje a takisto si stále niečo dokazuje, myslím,že na jeho úlohu by sa hodil aj iní herec a samozrejme film bude pokračovať ďalšom časťou, zbytočne roztahany film do viacerých častí 3* ()

Reklama

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪Toľko klišé sprostoty, ktorú obsiahla táto séria, potažmo knižná, sa len tak nevidí.⚪V poradí 4. diel ,,ságy" o patologickom vzťahu-nevzťahu dvoch mladých alibistov/egomaniakov/hlupákov/manipulátorov, ktorí sa neustále zraňujú navzájom, každých 15 minút si hovoria, ako sa musia rozísť a posunúť vpred, aby sa za 10 minút čistého filmového času zase zišli, znova dali dokopy a cyklus opakovali.⚪Doslovná špirála smrti. Všetko je povrchné, všetci sú krásni, všetci bývajú v bohatých rezidenciách a to jediné, čo riešia, sú vzťahy. Aj tá škola, ktorá sa ako-tak riešila v prvom dieli sa odsunula na desiatu koľaj. Každý použitý motív je klišé, každá postava je archetyp, no v tomto dieli je to ešte horšie ako v predošlých - tento diel sa totiž začína brať neskutočne vážne, snaží sa vydávať tento čistý žánrový paškvil za akési vysoké umenie, scenár vkladá postavám do úst rôzne pseudohlboké myšlienky, cituje Hemingwaya, používa hlúpe motívy na ,,asi rozšírenie charakterov postáv" (smrť v rodine, nemožnosť mať deti atď.), pričom sa funkčne nepracuje ani s jedným, všetko sa objaví a zase zmizne, v pravidelných intervaloch.⚪Filmy pre mladých či dospievajúcich môžu byť naivné, no nemajú byť blbé a dehonestovať intelekt mládeže, so pseudopresahom, hrajúce sa na niečo, čo nie sú. Na to sa hrala aj ,,autorka" predlohy, ktorá na platforme Wattpad ,,spráskala" túto fanfikciu ako 15-ročná. Nemožno sa potom diviť, že aj scenáre vyzerajú tak, ako vyzerajú.⚪Je však úmor sledovať film až do konca, skoroschizofrenické postavy menia svoje nálady a názory ako vietor fúka, všetky svoje problémy riešia sexom, čo ešte aj sami reflektujú v dialógu ako vtip. Hrůza a děs, niečo ako šité na Halloween. Inak, zdalo sa, že tento diel bude posledný a ono nie, zase sa to potiahne.⚪ ()

Nevka 

všetky recenzie používateľa

Varování: Tohle je film pouze pro silné povahy. Zcela upřímně. Já proti Afteru v zásadě nic nemám... Jednička neurazí - je pro cílovku vlastně relativně v pohodě. Dvojka? Někomu dojde, že točí ptákovinu pro puberťáky, nasype tam více humoru a člověk se překvapivě docela baví (hlášky a všudypřítomné bizárky z toho dělají možná nejlepší díl série). #TrevorNaHrad. Ale pak... Pak přijde trojka a všechno se totálně podělá... Trojka je totiž náhodnou kompilací PG-13 sexu. Nic víc, nic míň. Teda... Na konci je ještě jedno strašně dramatické "tajemství". *Vložte náhodný zvuk vzrušení.* A tím se dostáváme ke čtyřce! Postavy si konečně uvědomí, že spolu až moc spí (čímž doteď řešily všechny své problémy), takže spolu tentokrát nespí skoro vůbec. Občas se objeví nějaké to drámo, a když už se radujete, že tahle "geniální série" konečně končí, přijde to nejlepší. Obraz se zamihotá a objeví se ta tři kouzelná slova: "TO BE CONTINUED". Peklo je skutečné. Peklo nekončí. HARDIN will return. ()

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tady už nefunguje vůbec nic a nejvíce, spíš nejméně, scénář. Nevím jak je na tom knižní předloha, ale jestli to je podobně nefunkční blbost, tak chudáci čtenáři, kterým se to líbí. Celkem dobře se to srovnává se sérií 365 dní. A v porovnání s After, minimálně třetím a čtvrtým dílem, je polská záležitost suverénní vítěz. Má totiž minimálně pěkné záběry jižní Itálie. Ve čtyřce After není totiž vůbec nic. Tiffin je furt stejný pako, Langford je možná tak pěkná a herecky o chlup lepší než její středobod vesmíru, ale Tessa tu je neuvěřitelně pitomá postava. Na prostoru 90 minut se tihle dva - rozejdou, dají se dohromady, zase rozejdou, zase se dají dohromady a na konci se rozejdou, aby ho ona zase chtěla. Možná jsem něco vynechal, ale myslím, že to nejdůležitější jsem napsal. Nejspíš tam jsou i nějaké časové skoky, ty jsem ale buď vůbec nezaregistroval, nebo tu nejsou skoro načrtnutý. Proto je to celý tak šíleně natočený. Příběh tu prakticky neexistuje, chemie mezi hlavní dvojící možná byla v prvním a druhým dílu, ale tady už je to totálně vyčichlý a nefunkční...nefunkční je ale celý tenhle film. A to mě prosím čeká ještě (snad) závěrečný pětka.... uf. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Filmovalo sa predovšetkým v bulharskom hlavnom meste Sofia. (MikaelSVK)
  • Film je natočený podle stejnojmenné knihy od Anny Todd. (ČSFD)

Reklama

Reklama