Reklama

Reklama

VOD (1)

Lavi ide z jedného problému do druhého: jeho život plný divokých večierkov, rýchlych aút, ľahko odetých žien a milovaného futbalu sa zvrtne priam neuveriteľne. V svadobný deň zistí, že je otcom...Neprísť o svoju čerstvú manželku, postarať sa o syna,o ktorom ani netušil, uskutočniť prestup snov z TJ Vyšehrad vyššie – toto všetko sa od Laviho očakáva. Lavi sa nevzdáva, je síce stále ten istý „bývalý sparťanský“ hráč, tak trochu magor a šialenec, ale má na to!!! Neuchopiteľnému Lavimu (Jakub Štáfek) pomáha aj super schopný agent Jarda (Jakub Prachař) a nekonečnú podporu má v svojej „duty free“ priateľke–manželke Lucii (Šárka Vaculíková). (Magic Box)

(viac)

Súvisiace novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (viac)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (viac)

Reklama

Reklama