Reklama

Reklama

Vlk zo Snow Hollow

  • Česko Vlk ze Snow Hollow (viac)
Trailer

PJ Palfrey a jeho priateľka Brianne trávia dovolenku v Snow Hollow v Utahu. V prenajatom dome ich však v noci prepadne akési vrčiace monštrum a zanechá po sebe zohavené telo dievčaťa a odtlačok labky v snehu. John Marshall, zástupca šerifa v Snow Hollow, sa práve háda s bývalou manželkou Brittany a dcérou Jennou, keď  ho povolajú na miesto vraždy. Jeho otec, šerif Hadley, a dôstojníčka Julia Robsonová prezerajú Briannino telo, ktorému chýbajú rôzne časti a orgány. Šerif Hadley je na pokraji infarktu a mestečkom kolujú správy o vlčom človeku, ktorý sa skrýva medzi obyvateľmi. Ďalšou obeťou je inštruktorka snowboardingu, ktorej v brutálnom zápase zviera odtrhlo ruku a hlavu. Keď na jej tele objavia vlčiu srsť, rozšíria sa fámy o vraždiacom vlkolakovi. John však neoblomne tvrdí, že vraždu spáchal človek z mäsa a kostí, nie prízrak či vlkolak. Ešte v tú noc zviera zabije Liz Fairchildovú a jej trojročnú dcéru. John prehľadáva mestské záznamy, aby zistil, či má toto miesto nejakú historickú skúsenosť s vlkolakmi. Potom vyhlási zákaz vychádzania a začne aktívne pátrať po neznámom monštre. Prvou, kto tento zákaz poruší, je Johnova spurná dcéra Jenna, ktorá otca nenávidí a plánuje z mestečka utiecť. Nielenže privolá na seba pozornosť zabijaka, ale po jeho útoku už umierajú aj policajti. Vystresovaný alkoholik John po rokoch abstinencie začne znova piť. A tak sa pátrania ujme jeho kolegyňa Robsonová... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

Hektický film plný nesympatických postav - miluju! Je to komedie, na které je vtipné, jak v ní není naprosto nic k smíchu a všechno je jen absolutně trapné a upachtěné. Nejdřív jsem si myslel, že si měl Cummings najít aspoň charismatičtějšího herce do čela, ale pak mi došlo, že právě to by byla chyba. Ten film je o tom, jak se nic nedaří, jak nic není správně a nic nefunguje. Škoda, že identita vraha nebyla vyřešena nápaditěji, ale zase... kdyby v tom filmu bylo něco správně, nebylo by to špatně? ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Technicky zručne natočené, ale čo sa týka komediálnej vsuvky, tak tá bola neskutočne nasilu tlačená do deja a niektoré veci fakt nedávali zmysel. Mohlo to byť ďaleko lepšie, záver napr. nevyšiel absolútne vôbec, vzťah dcéra otec rovnako. Viem, že Robert Forster je už po smrti a nezisťoval som, či je jeho úmrtie ovplyvnilo aj tento snímok, či stihol dotočiť všetko alebo nie, ale nezdalo sa mi to "pekne" poskladané. Škoda, mohol to byť fajn odľahčený kúsok. 45% ()

Reklama

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Dva body dávam za zasnežený vizuál a malé mestečko, solídne technické spracovanie a sem tam pôsobivú, napínavejšiu scénu...Ale(hlboký nádych)...WTF???!!! Vrcholne nesympatický hlavný hrdina a jeho grimasy, možno taký Bruce Campbell by to zvládol v pohode, ale tu ma tá pseudointelektuálna tragikomická vložka vyložene štvala. "Náročnejší" divák možno bude v siedmom nebi, ale mňa to herectvo, skákanie z postavyna postavu, prestrihy na hlavného "hrdinu" atď. dosť iritovalo. Škoda solídných hororových scén, a dobre vyzerajúceho vlkodlaka, keď pointa to všetko hodí do koša. Akurát to naštve. To sa nemuseli babrať s celým predchádzajúcim dejom. Kľudne si mohli natočiť svoju čiernohumornú ódu, a neobťažovať tým ľudí, ktorý naozaj čakajú horor, alebo hororovú komédiu. ()

a.keram 

všetky recenzie používateľa

Asi tohle budu opakovat u jakéhokoliv hororu. Neukazujte monstrum. Obzvlášť pokuď je celá pointa filmu že se neví zda na lidi vážně útočí vlkodlak nebo ne (chápu že to má vlastně být double twist, ale to prostě nefungovalo). Film je rozpolcený mezi rodinným melodramatem, horrorem, komedií a detektivkou. Celkově si pak scénárista, režisér a lead herec toho na sebe vzal asi trochu moc a dohromady to všechno padá jako domeček z karet. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

V malebném horském údolíčku, kde je zima v plném proudu, dojde k brutální vraždě mladé ženy. Její tělo je doslova rozervané, a tak není divu, že v šeptandě se objevuje slovo - vlkodlak. Navíc je úplněk, doba, kdy se lykantropové vydávají lovit. Přítele zavražděné zajistí, jenže než dojde k obvinění, je zavražděna obdobným způsobem další žena. Je jasné, že tady vraždí buď masový vrah, nebo nějaké monstrum. A pokud policie viníka co nejdříve nechytí, přibydou další mrtvoly. OK, nijak originální, ale pro fanouška podobných filmů lákavé. Jenže...jenže většina filmu se prokecá, Jim Cummings exhibuje, co to jde, leč Jim Carrey ani Bruce Cambell z něj nikdy nebude, a celé je to těžkopádné. Být však více temnoty, akce, přímějších napadení a atmosféry, pak mi to až tak nevadilo. Jediné, co příjemně překvapí, je rozuzlení, což mi k uspokojení nestačí... Jo a občasná hláška potěšila, jenže z pro mne podprůměrného hodnocení film stejně nevytáhne - Zaparkujte si na Elm Street! ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama