Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johnie Dean v rámci prodloužené volné vazby dělá číšníka v jedné zapadlé restauraci. Jednou sem dorazí zraněný člen gangu Apollo, který se dostal do křížku s Rayem de Palmou kvůli krádeži diamantů. Zemře dříve, než dorazí pomoc. Johnie s číšnicí Beckie zjistí, že mrtvý má u sebe váček s diamanty, a pochopí, že mají velké potíže. Johnie je v podmínce a mohl by znovu skončit ve vězení. Proto neváhá a s Beckie se dávají na útěk. V kavárně se pak strhne bitka mezi členy nepřátelských gangů a všichni pak začnou pronásledovat Johnieho a Beckie. Ti se schovají u Kostky, chtějí diamanty prodat jeho bohatým přátelům a tak se jich zbavit. Kostka kontaktuje Farmenteru, kterému dluží peníze, a ten předstírá, že má o obchod zájem. Místo toho ale zavolá členům gangu Apollo i Palmovi a doufá, že se vzájemným bojem o diamanty vyvraždí. Johnie chce kameny schovat, aby s ním byly obě bandy nuceny s nimi vyjednávat (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Začne sa to ako prehnane drsná gangsta rapá matafaká gangsterka v ktorej súperia nejaké gangy. Po následnej naháňačke sa film prepne do komediálneho módu v ktorom sa postavy správajú infantilne jak v nejakej kreslenej groteske. Ale je to miestami tak trápne, že som sa aj zasmial. Dej o dvojici, ktorá sa snaží streliť ukradnuté diamanty a v pätách majú rôzne gangy, zase vzdialene pripomína film Pravdivá romanca. Čo asi vzhľadom na to, že sa jedna postava vola De Palma nebude náhoda a takýchto pomrknutí a vykrádačiek ti je viac. Napriek pár vtipným hláškam ale dejová omáčky príliš nefunguje. Prestrelky sú sterilné a miestami tiež komické jak sa z blízkosti nevedia trafiť do súpera. Bitky tu žiadne niesu. Takže film znova ako je u PM Entertainment zvykom, zachraňujú naháňačky. Tentokrát sa namiesto rôznych kotrmelcov a búračiek väčšinou sústredili na adrenalínovú jazdu behom ktorej sa snažili vyhnúť kolízii a tak sa dočkáme hlavne množstva šmykov a otočiek, kľudne aj o 360 stupňov. Až vo finále nám doprajú pár kotrmelcov a vrutov áut s ohnivým pozadím, ktoré vyplní celú obrazovku. Kotrmelec dodávky a následný výbuch kamióna do ktorého potom narazí niekoľko áut stál za to. Takže výsledok je PM klasika. Skvelé naháňačky a mizerný dej. U nich bolo snáď úplne jedno, kto tie filmy režíroval. Zaujímali ich zakaždým len naháňačky a na všetko ostatné kašlali. Našťastie tím autokaskadérov mali prvotriedny a keby PM ešte existovalo, tak by mohli na videopoli konkurovať jak v blbosti tak v búračkách aj Rýchlej a zbesilej sérii. Ono asi nie je náhoda, že hlavný koordinátor Spiro Razatos sa na FF sérii takisto podieľa. 4/10. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Slusny, nepravom podceneny film na temu kradez diamantov. Dialogy su tvrde, ale na urovni, rvacky, autonahanacky ...... klasicka akcna jazda, ktora vzdy potesi : 66 % ()

Reklama

Reklama