Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anthony Michael Hall ako učiteľ prírodných vied Johnny Smith miluje zázraky sveta, v ktorom žije. Netuší, že čoskoro sa stane obeťou jeho tajomných síl. Veď čítať myšlienky ľudí, vidieť ich minulosť a poznať budúcnosť je hotové peklo! (oficiálny text distribútora)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 2002 sa objavilo nové seriálové pokračovanie filmu "Mŕtva zóna" (The Dead Zone), ktorý v roku 1983 natočil kanadský režisér David Cronenberg, podľa románu amerického spisovateľa Stephena Kinga, ktorý bol vydaný v roku 1979. Seriál rozvíja ďalšie príbehy učiteľa Johnnyho Smitha, ktorý dokáže vidieť minulosť a predvídať budúcnosť ľudí, ktorých sa fyzicky dotkne. V tejto verzii má dokonca schopnosť manipulovať s časom. Dokáže ho posúvať podľa vlastnej potreby. Vzniklo to v priebehu rokov 2002 až 2007. Bolo vyprodukovaných šesť sérií, ktoré dohromady obsahujú osemdesiat epizód. Pilotný film k seriálu "Mŕtva zóna" natočil v roku 2002 režisér Robert Lieberman. V porovnaní s pôvodným Cronenbergovým snímkom a Kingovou literárnou predlohou je to dosť slabé. ** ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Pilotný film k veľmi slabej sérii, ktorá okrem ústredného motívu jasnovidectva a názvu absolútne nesúvisí s románom Stephena Kinga. Slaboduché príbehy zachraňuje iba nápaditá výprava a umne spracované sekvencie vízií. (29.6.2009) ()

Reklama

Reklama