Reklama

Reklama

Rudá půda

Trailer

Obsahy(1)

Mladá zdravotní sestra Nour právě nastoupila do otcovy chemičky. Převezme vedení ošetřovny a odhalí řadu dlouho skrývaných tajemství a dohod mezi odbory, politiky a vedoucími představiteli odvětví. A také lži o nebezpečných odpadech, nemocných zaměstnancích, pracovních úrazech... Nour se musí rozhodnout, zda bude krýt svého otce, nebo vyzradí všechno, co ví... (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Angažovaný film nakrútený podľa skutočných udalostí mohol byť veľkou udalosťou, ak by nešlo o zmes mnohých klišé známych z podobne ladených trilerov o zlých korporáciách. Niežeby neboli zlé, ale skrátka na vyvolanie silnejších emócií a potreby si o problematike viac naštudovať nemá Červená pôda ten správny ťah na bránku, pôsobí skôr televízne a absentuje tu poriadne finále. Veľkým plusom je sympatická Zita Hanrot v hlavnej úlohe, ktorá neprekvapivo zisťuje, že pravda pre zamestnancov továrne nie je vôbec dôležitá, dôležité je udržať si pracovné miesto. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Didakticky flm o vztazich otce a dcery, coz ho cini divatelnym. Je dobre zahrany, vypraveny, divatelny, ale predvidatelny. O ohrozeni zivotniho prostredi. Ukazuje obeti a jejich rodiny ve vzpoure. ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama