Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soud Petera Madsena se blíží a zvláštní žalobce Jakob Buch-Japsen si je velice dobře vědom, jak složité je v některých případech prokázat i očividný zločin. Všichni ale doufají ve spravedlnost – především pro pozůstalé Kim Wallové a pro ni samotnou. (Česká televize)

Recenzie (4)

Chudobka 

všetky recenzie používateľa

Mravenčí práce kriminalistů přinesla výsledky. Výborné herecké výkony (velmi se mi líbila Laura Christensen), působivá hudba. Šéf kriminalistů nedává najevo žádné emoce, ale pravidelně komunikuje s rodiči zemřelé novinářky. Nejtěžší případ, s jakým se během své kariéry setkal. Důstojné zakončení seriálu. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Závěrečný díl svou kvalitou nesnížil vysoký standard seriálu. V šesté, závěrečné epizodě tvůrci opustili hladinu průlivu, aby se věnovali finalizaci celého případu a aby ho konečně předložili soudu. Ostatně i soud samotný pojali po svém a já jsem byl znovu překvapen a hlavně udiven, že se tady vrahovi (na rozdíl od oběti a pozůstalých) nedostalo žádné pozornosti. Tvůrci neužívali jeho jméno, neobsadili do jeho role žádného herce a neukázali jeho podobu ani na fotografiích. Tleskám a obdivuji. Divák dostal veškeré potřebné informace, oběti a pozůstalým byla prokázána patřičná úcta, kterou si zasloužili, a po zmrdovi neštěkne pes. A že tam psi byli. / Poučení: u Dánů se vrah svého okamžiku slávy zjevně nedočká. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V epizode som v uvode zachytil znamy song od Agnes Obel, ked sa hlavny vysetrovatel vratil domov k zene. Takisto v zavere. Kto mate radi vyborne vokalistky, odporucam tuto dansku klaviristku. K epizode. Vyborne vysvetlenie niektorych zakladnych pravidiel sudnej moci a prokuratury. Ich pochopenie by velmi prospelo obcanom u nas. Aby neveril bludom a dokazal sa orientovat i v zucasnych sudnych medializovanych pripadoch bez zbytonych emocii. V tomto pripade jedinym "superom" prokuratora v Dansku bola len samotna obhajoba obvineneho. Co ak by sa jednalo o pripad, ze vinnik by bol "kamarat/komplic" nejakeho politika, ktory ma "oporu" v generalnom prokuratorovi, ako napriklad u nas, a tento by, tak ako dnes 30.11.2022, pouzil § 363 a obvinenie "legalne zrusil", kym by sa vobec dostalo k sudu. Ano, okrem samotnej vybornej epizody je jej vnimanie u mna skreslene aj tym svinstvom z generalnej prokuratury, co sa dnes na Slovensku stali. 85% ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama