Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soud Petera Madsena se blíží a zvláštní žalobce Jakob Buch-Japsen si je velice dobře vědom, jak složité je v některých případech prokázat i očividný zločin. Všichni ale doufají ve spravedlnost – především pro pozůstalé Kim Wallové a pro ni samotnou. (Česká televize)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Závěrečný díl svou kvalitou nesnížil vysoký standard seriálu. V šesté, závěrečné epizodě tvůrci opustili hladinu průlivu, aby se věnovali finalizaci celého případu a aby ho konečně předložili soudu. Ostatně i soud samotný pojali po svém a já jsem byl znovu překvapen a hlavně udiven, že se tady vrahovi (na rozdíl od oběti a pozůstalých) nedostalo žádné pozornosti. Tvůrci neužívali jeho jméno, neobsadili do jeho role žádného herce a neukázali jeho podobu ani na fotografiích. Tleskám a obdivuji. Divák dostal veškeré potřebné informace, oběti a pozůstalým byla prokázána patřičná úcta, kterou si zasloužili, a po zmrdovi neštěkne pes. A že tam psi byli. / Poučení: u Dánů se vrah svého okamžiku slávy zjevně nedočká. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V epizode som v uvode zachytil znamy song od Agnes Obel, ked sa hlavny vysetrovatel vratil domov k zene. Takisto v zavere. Kto mate radi vyborne vokalistky, odporucam tuto dansku klaviristku. K epizode. Vyborne vysvetlenie niektorych zakladnych pravidiel sudnej moci a prokuratury. Ich pochopenie by velmi prospelo obcanom u nas. Aby neveril bludom a dokazal sa orientovat i v zucasnych sudnych medializovanych pripadoch bez zbytonych emocii. V tomto pripade jedinym "superom" prokuratora v Dansku bola len samotna obhajoba obvineneho. Co ak by sa jednalo o pripad, ze vinnik by bol "kamarat/komplic" nejakeho politika, ktory ma "oporu" v generalnom prokuratorovi, ako napriklad u nas, a tento by, tak ako dnes 30.11.2022, pouzil § 363 a obvinenie "legalne zrusil", kym by sa vobec dostalo k sudu. Ano, okrem samotnej vybornej epizody je jej vnimanie u mna skreslene aj tym svinstvom z generalnej prokuratury, co sa dnes na Slovensku stali. 85% ()

Chudobka 

všetky recenzie používateľa

Mravenčí práce kriminalistů přinesla výsledky. Výborné herecké výkony (velmi se mi líbila Laura Christensen), působivá hudba. Šéf kriminalistů nedává najevo žádné emoce, ale pravidelně komunikuje s rodiči zemřelé novinářky. Nejtěžší případ, s jakým se během své kariéry setkal. Důstojné zakončení seriálu. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama