Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do poľnohospodárskeho družstva v typickej juhočeskej dedinke Hoštice prichádza na prázdninovú prax študent Šimon (Pavel Kikinčuk). Postupne sa zoznamuje so svojráznymi obyvateľmi dediny a pokúsi sa v miestnom kravíne experimentálne vyskúšať svoju teóriu o tom, že dojivosť závisí od kultúry prostredia. Vedenie družstva nechce o experimente ani počuť, ale všetko sa zmení, keď sa po dedine rozkríkne, že Šimon je synom predsedu krajskej poľnohospodárskej správy. Tiež sa totiž volá Plánička. Študenta ubytujú u vydarenej rodinky Škopkovcov, pričom ich dcéra Blažena (Veronika Kánská) dostane za úlohu vypátrať, ako to vlastne v skutočnosti je. Všetko však komplikuje príšerná žiarlivosť Blaženinho nápadníka Venca... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (23)

Súvisiace novinky

Navštivte místa, která znáte z českých filmů

Navštivte místa, která znáte z českých filmů

28.08.2019

Dnes již kultovní trilogie Slunce, seno... je neodmyslitelně spjatá s malebnou jihočeskou krajinou. Film má samozřejmě i své odpůrce, ale ti, kteří si ho zamilovali, mají Hoštice za své poutní místo.… (viac)

Retro biják 60. – 90. let

Retro biják 60. – 90. let

16.06.2018

Fanoušci retro filmů, zbystřete! Jáchyme, hoď ho do stroje!, Postřižiny, Limonádový Joe, Marečku, podejte mi pero!, Starci na chmelu, Adéla ještě nevečeřela, Noc na Karlštejně, Čtyři vraždy stačí,… (viac)

Reklama

Reklama