Reklama

Reklama

Teddy

  • Francúzsko Teddy
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Francúzsko, Pyreneje. Miestnych dedinčanov hnevá prítomnosť vlka. Dvadsaťročný Teddy žije so svojim adoptívnym strýkom a pracuje ako výpomoc v masážnom salóne. Jeho priateľka Rebecca čoskoro maturuje a má pred sebou svetlú budúcnosť. Začína sa horúce leto. Avšak Teddyho za splnu mesiaca poškriabe neznáma šelma v lese. Ako týždne ubiehajú, mladíka začínajú premáhať zvieracie pudy… (Film Europe)

(viac)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (7)

Faustka 

všetky recenzie používateľa

Nevyrovnaný Teddy neví co se svým životem a tak osud rozhodne za něj. Horor to v pravém slova smyslu není, ale o to v tomhle příběhu nejde. Podstatou je, jakou měrou jsme schopni ovlivnit naše životní cesty, za horizont jen těžko dohlédneš. A jestli tato situace postihne inteligentního člověka, nebo zpruzeného hlupáka není tak podstatné, vlkodlačí hlad vždycky zvítězí. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

SPOILERY Začne to ve stylu Bruna Dumonta (byť ho to spíš jen připomene) a skončí to jako jednoduchý příběh o rozbouřených hormonech jednoho puberťáka, který krapet vypadá jako vlkodlačí verze Carrie, ačkoli to je moc silný výraz, protože v Carrie šlo aspoň o něco víc. A jak to jednoduše začalo, tak to i jednoduše skončí, bez žádného silnějšího dopadu, bez přesahu, s nevtipným humorem a slabou atmosférou, takže to pořádně nefunguje v ničem, co by od toho člověk čekal. I to střídání komediálních a vážných scén funguje divně a vzhledem k nízkému rozpočtu se ani nedivím, že tu Teddy ve vlkodlačí formě skoro vůbec není vidět. Aspoň je to ale solidně natočené s nejedním zajímavým záběrem a nějaká zajímavější scéna z toho taky občas vypadne (třeba ta s jazykem), takže tomu ty dvě hvězdy klidně dám, ale víc ani náhodou. 2* ()

Reklama

kkarx 

všetky recenzie používateľa

Jedna Youtuberka se nad tím rozplývala, jak je to úžasný film. Ve skutečnosti je to takový menší film, který ničím nijak nevyniká a na který se podíváte rádi tak někdy večer v televizi. Je to jeden z těch filmů, kde  čekáte na nějakou gradaci, která ale nikdy nepřijde a na konci se cítíte podvedeni. ()

Othello 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý pokus o vykreslení deadpanovského charakteru jihofrancouzských zapadákovů, které dost připomínají (ostatně jako celý film), Rumunsko. Když se za tím rozhodnete vidět tu pankáčskou filmařinu, kdy nebylo ani na pivo, není to vlastně vůbec špatný. A samotný Teddy je přeci parádní debil. U scény rozchodu s Rebeccou jsem zjistil, že ho vlastně znám a je mi ho líto. (jo a je tam nějakej vlkodlak a tak, ale to je úplně jedno). ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tešil som sa na brutálny vlkolačí horor s krvavými scénami a nejakou peknou premenou. Dočkal som sa veľkého hovna. Ako to už býva zvykom. Premena mimo záber, masky žiadne (radšej toho vlkolaka ukázali z tmy a veľkej vzdialenosti), vraždy mimo záber. Vlastne som sa hodinu a pol díval na jedného nesympatického, hysterického kreténa v hlavnej úlohe. To mi za ten čas naozaj nestálo. A dokonca mi to ani neprišlo vtipné, hoci sa tvorcovia o to snažili. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama