Reklama

Reklama

Bennovi je přes padesát let. Je to Angličan, který pije jako Dán. Allegra je o dvacet let mladší než on. Píše cestovatelský blog a má velkou fantazii. Oba žijí ve lži a nemají v úmyslu se jí vzdát. Bydlí vedle sebe, ale nikdy se nesetkali. Jednoho dne však muž vystoupí na špatném patře. Nesourodá dvojice se tak čirou náhodou vydává na společnou cestu po dávno zapomenutých místech. Tato výprava změní jejich životy i přístup k realitě. Road movie, jejíž hrdinové putují Evropou a hledají ztracená území i své pravé já. (Cinemax)

(viac)

Recenzie (4)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

těšila jsem se na Owena v nějaké normální roli , ale bohužel.Nuda.Jednoduchý scénář.Až primitivní a tím to šlo dolů vodou.Všechno. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Roadtrip-based film s dvomi pomerne odlišnými osobnosťami. Muž je notorický alkoholik s jednou nohou pred totálnym kolapsom. Slečna má veľkú dávku fantázie, ale stále hľadá sám seba. Pekné miesta, slušne vybraná hudba, ale ich spoločná cesta je bez väčších rozmerov a spätných väzieb. P.S.: Clive Owen si stále drží formu. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Reklama

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Romantický průvodce po ztracených místech, se stracenými dušemi. Kto hľadá akciu a nepredvídateľné zvraty v scenári, nech to radšej ani nepozerá. Kto chce vidieť dvoch ľudí ktorí sa spolu  rozhodli bojovať so svojimi démonmi a popritom navštíviť zopár zaujímavých miest, pre tých je to ako stvorené. Clive Owen a Jasmine Trinca svoje postavy zvládli výborne. V podstate som nevedela prestať pozerať a počúvať  tento film. Či už dialógy, alebo hudbu, ktorá ho dopĺňala. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama